Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 15-03-2018

Μια ενδιαφέρουσα είδηση (παρότι ούτε εργολάβος, ούτε αρχιτέκτονας είμαι) έπεσε στο μάτι μου, σύμφωνα με την οποία ο Δημος Τρικκαίων προκηρύσσει Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικο Διαγωνισμο για την αναπλαση της «πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και της πλατείας Εθνικής Αντίστασης».
Γατάκια Τρικαλινοί… ούτε στις μεθεπόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν θα την έχετε τελειώσει την πλατεία σας! Αλλά δεν ρωτάτε, τί να σας κάνουμε;


Μετά από πολύ καιρό, ήρθε στο mail κάτι σχετικό με τον Περιφερειακό Δρόμο της Κατερίνης. Αν το ξεχάσατε πρόκειται για το σημαντικότερο έργο που εκτελείται στην περιοχή μας τα τελευταία (ίσως) 20 χρόνια. Η «είδηση» ήρθε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο το οποίο στην επόμενη συνεδρίασή του, θα αποφασίσει αν θα αποδεχθεί ή όχι, την πρόταση της Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την κατασκευή του Ι.Κ. ν. Εφέσσου (Κ1) της εργολαβίας «Περιφερειακή Οδός Κατερίνης».
Επειδή γενικώς, η πληροφόρηση γύρω από το έργο είναι ανύπαρκτη τους τελευταίους μήνες, μάλλον είναι σημαντικό που έστω και αυτό το μικρό(;) στέλνει ένα μήνυμα οτι κάτι κινείται και πως το έργο «προχωράει».


Την υπογραφή σας και τα «Like» σας στο Facebook, να προσέχετε που τα βάζετε! Ποτέ δεν ξέρετε για πότε θα χαρακτηριστείτε αντιφρονούντες!


Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, επισκέφτηκε το Τμήμα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Πιερίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καταθέτοντας «μία μικρή δωρεά» προς το Ίδρυμα μαζί με κεράσματα για τις γερόντισσες.


Λίγο ακόμα να το πάει έτσι το «επικοινωνιακό» ενάντια στον Σαββίδη ο ΣΚΑΪ και στο τέλος το ποσοστό που θα στηρίζει τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ θα είναι μεγαλύτερο και από εκείνο των Ελλήνων που ψήφισαν «Όχι» στο δημοψήφισμα του 2015…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ