Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 14-09-2018

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τη ΝΔ στην αυτοδυναμία με τόση ασφάλεια όση ο κ.Τσίπρας.

Εντάξει, υπήρξαν και άλλοι που κατάφεραν ακόμη πιο δύσκολες περιπτώσεις! Εδώ ο ΓΑΠ, έκανε πρόεδρο στη ΝΔ και πρωθυπουργό, τον Σαμαρά!


Άσχετο (ή και σχετικό): Χρειαζόμαστε επειγόντως μια «επανάσταση» κατά της τσαπατσουλιάς!


Θυμάστε το χθεσινό σχόλιο για την πινακίδα επί του πεζόδρομου σε πάροδο της Αγίου Δημητρίου;

Ε λοιπόν, το ευχάριστο είναι ότι η πινακίδα «ξημέρωσε» στη θέση της… Το δυσάρεστο είναι, ότι ξεκίνησε σιγά-σιγά η «επιχείρηση» αποξήλωσής της (με τον συνηθισμένο μαγικό τρόπο!), αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (χθεσινή) ήδη ξαφνικά, δημιουργήθηκε τρύπα στο σιδερένιο στύλο της!


Τελευταία στιγμή, δεν κατέστη δυνατή η φυσική παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν χθες το πρωί οι συνδιοργανωτές της 9ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης.

Αυξημένος ο όγκος δουλειάς ενός Περιφερειάρχη, δεν λέω, αλλά τέτοιες στιγμές, «αναπολώ» τον πρώην Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, όπου σχεδόν κάθε εβδομάδα ήταν στην Πιερία…


Διαβάζω ότι είναι προ των πυλών συμφωνία της Κυβέρνησης (ναι, του ΣΥΡΙΖΑ!) για τη δημιουργία ακόμη δύο ή και τριών αμερικανικών βάσεων στη χώρα μας!

Αυτό είναι καλό, διότι δίδεται ένας σοβαρός λόγος στο ΚΚΕ για την καθιερωμένη εβδομαδιαία πικετοφορία, με το γνωστό σύνθημα «Έξω οι βάσεις του θανάτου» κλπ…

Από την άλλη, δεν είναι και τόσο κακό να είμαστε (και εμείς) «το μακρύ σύνορο» των ΗΠΑ, αφού ως τέτοιο θεωρούν τις βάσεις τους στο εξωτερικό οι φίλοι αμερικάνοι!

Το μόνο προβληματάκι είναι, με τι σύνθημα κάθε 17 Νοέμβρη, θα κάνουν πορεία προς την αμερικανική κυβέρνηση τα «πουλέν» του ΣΥΡΙΖΑ… Το «μέσα οι βάσεις της ασφάλειας», δεν μου ακούγεται και άσχημο!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ