Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (14-07-2017)

Όσοι πιστεύετε οτι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι «μπάζα» και ξύλα από την πρβλήτα της Παραλίας που ατάκτως τοποθετήθηκαν στο κεντρικότερο σημείο της πιο τουριστικής περιοχής της Πιερίας, απατάστε οικτρά…
Πάρτε το αλλιώς και δείτε το ως μια «αφηρημένη εικαστική παρέμβαση»… Πείτε στους επισκέπτες, οτι δεν πρόκειται για «μπάζα», αλλά για εικαστική παρέμβαση του Βαρώτσου… (Και μετά τραβάτε μέχρι την Αγία Φωτεινή να ανάψετε ένα κεράκι να προσευχηθείτε μπας και γίνει κανένα θαύμα και συντηρηθεί επιτέλους η προβλήτα της Παραλίας, πριν θρηνήσουμε κανέναν τουρίστα και γίνουμε πρώτο αρνητικό θέμα στα κανάλια του εξωτερικού…)


Από σήμερα και μετά θέλω να με αποκαλείτε «Δήμαρχο». Διότι αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν το 2019. Προλαβαίνω άνετα και συνδυασμό να κάνω και ρουσφέτια να κάνω και θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων στις δημοτικές επιχειρήσεις να τάξω και δριμεία αντιπολίτευση στη νυν διοίκηση να ασκήσω. Φράγκα δεν έχω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μάσω ως τότε. Κυρίως όμως το ατράνταχτο κι ακλόνητο επιχειρημά μου, είναι πως είμαι πολύ πιο όμορφος απο το σημερινό εκλεγμένο άρχοντα. Και σίγουρα κομίζω την αλλαγή. Ή όχι. Λες;


Όλοι ίδιοι είναι, όλοι τα ίδια έκαναν, τίποτα δεν θα αλλάξει και άλλα τέτοια, λένε φίλοι του σημερινού κυβερνητικού προσωπικού. Τα παραπάνω επιχειρήματα τα άκουσα ως δικαιολογία για την αμισθί πρόσληψη της πρώην προέδρου του Αρχείου Πάγου, στο Μαξίμου Έχω όμως την άποψη ότι αυτό δεν ισχύει και απορρίπτω αυτήν την προσέγγιση μετά βδελυγμίας. Διότι όπως είπε κι ένας φίλος στην περίπτωσή της, ο Άλεξ πρέπει να έκανε ρουσφέτι στον σύζυγο της, που δεν άντεχε να την έχει σπίτι όλη μέρα.Τέτοια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν.


Ζέστη έως και αφόρητη επικρατεί εις τα εδάφη μας τις τελευταίες μέρες. Κι επειδή ευρώ για κλιματισμό, δεν περισσεύουν για να δροσιστούμε ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα και σίτες εννοείται. Τα προηγούμενα χρόνια, τα παλιά, υπό αυτές τις συνθήκες, θα με είχαν φάει τα κουνούπια, καθότι είμαι και γλυκοαίματος. Όμως όλως περιέργως φέτος ακόμη δεν έγινα γεύμα για τα αντιπαθή έντομα. Γι αυτό τείνω να πιστέψω ότι από την περασμένη άνοιξη και μέχρι σήμερα, έγινε και γίνεται αποτελεσματικός ψεκασμός, από τις αρμόδιες υπηρεσίες τη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ