Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 14-05-2018

Δεν τσιγγουνεύτηκαν τα 12 ευρώ οι Νεοδημοκράτες της Πιερίας (γνωστό άλλωστε ότι είναι κιμπάρηδες) και μαζικά προσήλθαν στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.

Αφού εκκλησιάστηκαν, πήραν αντίδωρο, φίλησαν το χέρι του παπά και κατέκλεισαν τα εκλογικά κέντρα για να «αποθεώσουν» την ενότητα. Κάποιοι, ψήφισαν από «άχτι», αλλά για όλους έχει ο Θεός.

Το γεγονός είναι, ότι (και) οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή τους, επικροτούν τις ανοιχτές διαδικασίες και επιζητούν να έχουν λόγο για τα «πρόσωπα», αν και σε κάποια «πρόσωπα» σίγουρα δεν θα αρέσει το αποτέλεσμα της κάλπης…


Η υπουργική απόφαση (που πέρασε από τη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα) ήταν καταλυτική στο να μην εκπλειστηριαστεί τελικά η έκταση των 52 στρεμμάτων στα «Γκρέμια» της Πλάκας (και για ποσό της πλάκας). Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στους βουλευτές Πιερίας (στους κυβερνητικούς).

Έκαναν αυτό που έπρεπε και αυτό που μπορούσαν και φρέναραν την «εκποίηση» (γιατί ουσιαστικά για εκποίηση πρόκειται). Όπως οφείλουμε να πούμε, ότι αυτό που μπορούν δεν έχουν κάνει στην περίπτωση της δημιουργίας αιολικού πάρκου στα Πιέρια. Μια τροπολογία είναι όλο το ζήτημα…


Την νύχτα μέρα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (και) στην Κατερίνη… Το 2ο γκολ της ομάδας που σημείωσε ο Πέλκας, στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν το έναυσμα να βγουν στους δρόμους της πόλης και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του τροπαίου.

Συνθήματα, τύμπανα και κόρνες «ξύπνησαν» την πόλη! Άντε και του χρόνου να πανηγυρίσουν για το πρωτάθλημα (και ας μην είναι νταμπλ όπως φέτος!)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ