Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 14-01-2020

1

Τέλος στο χύμα Τσίπουρο και Τσικουδιά επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση (προφανώς για την προστασία των καταναλωτών, αλλά και μπας και «τσιμπήσει» κανέναν φόρο παραπάνω)

Μάλλον θα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι (και κυρίως θα έχουν αποδώσει τα μέγιστα) σε νυχτερινά καταστήματα και κλάμπ που κάποτε, (λέμε τώρα) οι «μπόμπες» που διακινούνταν ήταν περισσότερες από όσες έχουν πέσει συνολικά στην πρώην Γιουγκοσλαβία!

 

 

 

 

2

Κατηγορηματικά αντίθετο στη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, είναι το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 η πρόεδρος του Κέντρου Δέσποινα Κωνσταντίνου, σχολίασε πρόσφατη είδηση, σύμφωνα με την οποία μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στην Κατερίνη θα λειτουργεί και τις Κυριακές!

Η κ. Κωνσταντίνου, είπε οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο εφόσον δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, διευκρινίζοντας πως πριν από μια τέτοια απόφαση επιβάλλεται (από το νόμο) να γίνει διαβούλευση.

Προς το παρόν, για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι μόνο ότι δεν έγινε διαβούλευση…

 

 

3

Η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Ελληνική Λύση στο ερώτημα με θέμα: «Αυξήσεις κρουσμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης στο κέντρο της Κατερίνης, από παράτυπους μετανάστες», θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Είναι απίστευτο πόσο εύκολο είναι για τον καθένα να «διασπείρει» μια φήμη, να τρομοκρατήσει πολίτες και σιγά-σιγά να τους στρέψει σε έναν «κατασκευασμένο εχθρό».

Από την άλλη, το ότι ένα κόμμα «πάτησε» σε ένα δημοσίευμα χωρίς να φροντίσει να το διασταυρώσει (ευκολάκι είναι, ένα τηλέφωνο στην Αστυνομική Διεύθυνση), δείχνει την ελαφρότητα (ή την σκοπιμότητα) χειρισμού ευαίσθητων θεμάτων.

Το πιο εύκολο είναι να βγάλουμε όλοι ένα μαχαίρι και να αρχίσουμε να κυνηγάμε όποιον θεωρούμε εχθρό μας. Το αποτέλεσμα όμως ποιο θα είναι; Να βρει ο πραγματικός εχθρός, τους μισούς από μας «σφαγμένους»

 

 

4

Υπάρχουν (κάτι) μικρές κινήσεις, που στέλνουν τα πιο μεγάλα μηνύματα…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.