Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Νέες Προοπτικές – Χρηματοδότηση ΜμΕ από την Εθνική Τράπεζα», στην οποία στελέχη της τράπεζας παρουσίασαν διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης. Παρά την εκτεταμένη προώθηση που έλαβε, η εκδήλωση δεν συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολιτών καθώς η προσέλευση ήταν αρκετά χαμηλή, γεγονός που παραξένεψε τους κύκλους του Επιμελητηρίου. Εμείς αναλογιζόμενοι το αρνητικό κλίμα που πλανάται πάνω από την αγορά καταννοούμε την έλλειψη των «ριψοκίνδυνων». Ωστόσο, στην εκδήλωση «Βιωσιμότητα-Προληπτική Αναδιάρθρωση-Ρευστότητα» που διοργανώνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου το Επιμελητήριο και στην οποία θα μιλήσει ο Δρ. Δημήτριος Καμπούρης, η προσέλευση προβλέπεται μαζική.


Για αρκετούς συμπολίτες μας οι οποίοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, οι σκέψεις τους για ποιο εκλογικό δρόμο θα ακολουθήσουν (Εθνικές, αυτοδιοικητικές ή και στις δύο) παραμένουν ομιχλώδεις. Όμως για την Αντιπεφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου το θέμα είναι απλό και το έχει δηλώσει εξαρχής, πως παραμένει αυτοδιοικητική. Κατεβαίνει στις Περιφερειακές εκλογές ζητώντας το σταυρό από τους συμπολίτες της έχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα με θετικό πρόσημο στην διοικητική της θητεία τα τελευταία χρόνια.


Ωραία και (επιτέλους) προσβάσιμη (χωρίς να απαιτούνται ελιγμοί) έγινε η 7ης Μεραρχίας. Και αφού έπεσε η πίσα και μόλις γίνει και η διαγράμμιση, μπορούν και πάλι ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, ΟΤΕ (και λοιποί πάροχοι) να ξεκινήσουν τις φιλότιμες προσπάθειες τους, για να την επαναφέρουν στην προηγούμενη (άθλια) κατάστασή της!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ