Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (13-10-2017)

Τα σχέδιά του για επιστροφή στην πολιτική σκηνή αποκάλυψε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου τη ΝΔ δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πολιτική, αλλά προς το παρόν δεν το έχει συζητήσει με τον πρόεδρο του κόμματος.

Θα μπορούσε κανείς να το σχολιάσει ως «λέμε και κανένα αστειάκι για να περάσει η ώρα». Και από ότι φαίνεται ο πρώην υπουργός διαθέτει πολύ χιούμορ… αφού με τις πλάκες που του έκανε ακόμη πρέπει να γελάει ο Καραμανλής!


Στην Κατερίνη θα βρεθεί την Κυριακή, ο υποψήφιος πρόεδρος για την Κεντροαριστερά και δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης το απόγευμα της ίδιας ημέρας (στις 5 συγκεκριμένα) θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας.


Non paper (προαναγγελία) του Μαξίμου πριν την πτήση του πρωθυπουργού με στρατιωτικό αεροπλάνο: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού»

Σχόλιο 1: Γατάκι Γκλέτσο σε έφαγαν στη στροφή τα σαϊνια του Μαξίμου. Τέτοια ανακοίνωση εσύ, δεν βγάλεις ποτέ!

Σχόλιο 2: Ο γάιδαρος ενίοτε πετάει, αλλά σίγουρα, όχι με δικά του φτερά!


Στην κυβέρνηση αρχίζουν ήδη να ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία που θα προκαλέσει εκ νέου τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή. Πρόκειται για το νομοσχέδιο που θα δίνει το «πράσινο φως» για την καλλιέργεια και την παραγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης.

Για να πούμε την αλήθεια, θα είναι η πρώτη φορά στη νεοελληνική ιστορία, που μια κυβέρνηση θα νομοθετήσει για ένα θέμα που τα μέλη της το γνωρίζουν τόσο καλά. Οπότε ας το δούμε ως ευκαιρία και με… κατανόηση στους χρήστες!


Ωραίο το νέο «φακιρικό» της κυβέρνησης με τη λοταρία από αγορές με κάρτα. Τώρα που η πλειοψηφία των λογαριασμών είναι δεσμευμένοι, θεσπίζει λοταρία… Από τη μια τσέπη θα τα δίνει και από την άλλη θα τα παίρνει, ακόμη και από λογαριασμούς οφειλετών που είναι (υποτίθεται) ακατάσχετοι…

Η κοροϊδία στη χώρα μας, έχει αναχθεί σε επιστήμη…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ