Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (13-09-2017)

Η υπόθεση της «απειλής» της Eldorado Gold, μόνο ως «ευλογία» μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η άποψη που εξέφρασε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας (και με την οποία στοιχήθηκε και ο κ. Πολάκης) είναι η επικρατούσα άποψη και θέση (και) για αυτήν την επένδυση στο εσωτερικό του κόμματος.
Είναι μια θέση που όσο δυσάρεστα μπορεί να ακούγεται στο εξωτερικό, άλλο τόσο ευχάριστα ακούγεται στους υποστηρικτές του κόμματος, αφού παραπέμπει στο πάλαι ποτέ αριστερό ταπεραμέντο τους.
Ως προς αυτό, έτσι όπως «έσκασε» το θέμα, μάλλον ευεργετικά λειτούργησε, ειδικά μετά τις προσκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ, σε ξένους επενδυτές….


Με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την πόλη, κάτι που ορθώς αναφέρθηκε και χθες από τη στήλη.
Όμως, απομένει ένα κομμάτι (στο οποίο φιλοξενείται πάρκιγκ ολίγων θέσεων) όπου ακόμη οι μπουλντόζες δεν έχουν βάλει… ούτε ρόδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ενοικιαστής του χώρου θα έχει αποχωρήσει από τη δημοτική έκταση περί τα τέλη Οκτώβρη, κάτι που δεν θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα περαίωσης των εργασιών.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο δήμαρχος Κατερίνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, την άνοιξη του 2018, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως.


Στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδα επανεξελέγη ο Ηρακλής Τσιταλκίδης, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν. Είναι σημαντικό για την Πιερία να διαθέτει εκπρόσωπο σε σημαντικούς θεσμούς, αφού ως γνωστό οι μεγάλες αποφάσεις (και οι σημαντικοί σχεδιασμοί) γίνονται σε κεντρικό επίπεδο.


Σαφέστατος ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του κόμματός του. «Ειμαστε πατριωτικό Κέντρο και στηρίζουμε την Ορθοδοξία», ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος, γεγονός γνωστό βέβαια, που πρώτος βίωσε ο Νίκος Φίλης όταν επιχείρησε να συγκρουστεί με τον Αρχιεπίσκοπο.
Πλάκα, πλάκα να παρακαλάμε το Θεό να εκλέγει «φωτισμένους ιεράρχες» διότι αν μας προκύψει κανένας Αρχιεπίσκοπος π.χ. σαν τον Αιγιαλείας Αμβρόσιο (ή τον Πειραιώς Σεραφείμ), μέχρι και ποδιές στα σχολεία θα φορέσουν τα παιδιά μας…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ