Μενού Κλείσιμο

Τέτοια Ώρα… τέτοια λόγια! 13-06-2019

 1

«Τρολάρω, άρα υπάρχω» και όταν είσαι «μαιτρ» περνάς το μήνυμα…

Οι… «ψυκτικοί της Κατερίνης» βρήκαν χώρο να περάσουν το δικό τους μήνυμα στο προεκλογικό σταντ της ΝΟΔΕ Πιερίας στον πεζόδρομο της πόλης.

2

Σωστά ο διοικητής του Νοσοκομείου επισημαίνει (στην ΝΟΔΕ) ότι δεν πρέπει να «θυσιάζονται προσπάθειες στο βωμό της προεκλογικής περιόδου»… Θα ήταν σωστότερο βέβαια, αν αυτές τις προσπάθειες (γιατρών, νοσηλευτών και διοίκησης) δεν έπεφταν και «θύματα καπηλείας» εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

3

Στις 7 Ιουλίου δεν αποφασίζουμε (όπως κακώς λένε κάποιοι), αλλά ξανααποφασίζουμε…

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

4

Εκνευρισμό –και μάλλον δικαιολογημένο- προκαλεί στους (ανυπόμονους) νεοδημακράτες η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Πιερία.

Όλοι τους, θεωρούν πως το διάστημα που μεσολάβησε από το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι αρκετό και πως είναι απόλυτα έτοιμοι να συνεχίσουν να επιδίδονται με το ίδιο πάθος στο «αλληλομαχαίρωμα» που τόσο περίτεχνα άσκησαν κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών…

Εμείς οι υπόλοιποι (που τουλάχιστον δεν αγωνιούμε για τα πρόσωπα) ενδιαφερόμαστε μόνο για τα πρόσωπα πέριξ των υποψηφίων και για το εάν θα επανέλθουν κάποιες προσωπικότητες (της επικοινωνίας και της επικοινωνιολογίας) για να… ξανακάψουν κάποιους από τους υποψηφίους!

5

Αγγελία

Ζητείται οδοστρωτήρας (κατά προτίμηση 5ετίας) χρώματος μπλέ, για την κατεδάφιση δικαιωμάτων… Σε περίπτωση που δεν βρεθεί, θα χρησιμοποιηθούν βαριοπούλες (δεκτές κυρίως εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία σε ξήλωμα πεζοδρομίων, κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων για την προάσπιση εργασιακών των δικαιωμάτων)

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ