Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια (13-06-2017)

Εγραφα τις προάλλες ότι τα ασανσέρ του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης ήταν χαλασμένα και δεν λειτουργούσαν. Είδε κάποιος υπεύθυνος το σχόλιο ή το είχαν προγραμματισμένο ούτως ή άλλως δεν ξέρω. Πληροφορήθηκα όμως πως αμφότεροι οι ανελκυστήρες λειτουργούν και αυτό με ικανοποίησε.


Λειτουργεί από χθες Δευτέρα ο ανανεωμένος ιστότοπος www.eptanews.gr. Στα ίδια χρώματα οι αλλαγές συνίστανται κυρίως στην μεγαλύτερη ταχύτητα, στον περιορισμό των θεμάτων και των θέσεων διαφήμισης. Τα εμφανιζόμενα θέματα κατηγοριοποιήθηκαν και επιπλέον είναι εφικτή η ανάγνωση τους από κινητά και tablets. Εφικτό είναι και το ξεφύλλισμα των εντύπων που εκδίδουμε. Γι αυτό λοιπόν σας προσκαλώ να μας προσθέσετε στα αγαπημένα τους κινητού σας ή να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας.


Κομπογιαννίτης < κομπώνω + γιαννίτης (< Ιωαννίτης). Πρόκειται για το παρατσούκλι που απέκτησαν, μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, οι περίφημοι εμπειρικοί γιατροί, που κατοικούσαν γύρω από τη χαράδρα του Βίκου, εξαιτίας των κόμβων - ριζών που χρησιμοποιούσαν για τις θεραπείες ή γιατί έδεναν τα βότανα στα μαντίλια τους σε σχήμα κόμπου. Σήμερα οι αγύρτες αυτοί ξεχωρίζουν από δέκα χιλιόμετρα μακρυά. Πώς είναι δυνατόν δημόσιοι λειτουργοί να μην τους καταλαβαίνουν εγκαίρως αλλά να τους προσφέρουν και δωρεάν αίθουσα μετά αφίσας, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ