Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 13-04-2018

Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» εν ώρα καθήκοντος, δεν έχεις όρεξη για πολλά, πολλά…

Στο «κάδρο των ηρώων» προστέθηκε χθες ένας ακόμη έλληνας πιλότος και αυτό, ας κάνει «σοφότερους» όσους με ελαφρά τη καρδία είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με τα «ασυμβίβαστα»…


Επειδή (ήθελε και) ρώτησε μια δημοτικός σύμβουλος (η Γνωσούλα η Χαϊλατζίδου), συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης οι όροι της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των 140 στρεμμάτων στα Πιέρια.

Και επειδή ξεκινά και η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, καλόν είναι το νέο σχέδιο νόμου που προωθείται από τον υπουργό, να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους… Δεν μπορεί ένα δημοτικό συμβούλιο να συζητά (και να αποφασίζει) μόνο για τα «αχρεωστήτως καταβληθέντα» και αποφάσεις εκμίσθωσης δημοτικής περιουσίας να παίρνονται μόνο από την (εκάστοτε) Οικονομική Επιτροπή…

Για την κατάσταση στην αυτοδιοίκηση (γενικότερα) ούτε το χωροταξικό φταίει, ούτε το εκλογικό σύστημα! Άλλα είναι που έχουν σημασία και που πρέπει να αλλάξουν μπας και υπάρξει κάποτε αυτή η «ρημάδα» εμβάθυνση Δημοκρατίας!


Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος δικηγόρος (για λογαριασμό του Δήμου), κατάρτισε τους όρους της δημοπρασίας. Για ξαναρίξτε μια ματιά στους όρους, γιατί βλέπω κάποιοι στο τέλος να παθαίνουν «Χρυσοχοϊτιδα» και να λένε «δεν ήξερα τι ψήφισα, δεν πρόλαβα να το διαβάσω»


Παρασκευή και 13 σήμερα και προσοχή στον σχιζοφρενή με το πριόνι…


216 σκευάσματα έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια των φαρμακείων για διάφορους λόγους.

Κοίτα να δεις που ούτε «κανόνι» ως χώρα βαρέσαμε, ούτε τις ελλείψεις (φαρμάκων) γλιτώσαμε…


Πόσο ευκολόπιστος λαός είμαστε… Να φανταστείτε οτι υπήρξαν κάποιοι (κάποτε) που πίστεψαν πως τον Παναθηναϊκό θα τον σώσει ο Αλαφούζος! Για τέτοιο χάλι μιλάμε!

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ