Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 13-02-2018

Κόντεψα να σκάσω τον Απρίλη του 2000, όταν έχασε τις εθνικές εκλογές η ΝΔ. Ήμουν ένας από αυτούς που πανηγύριζαν στο σύνταγμα, νομίζοντας ότι η επιλογή μου είχε υπερισχύσει. Αυτός ήταν ο λόγος που χάρηκα πολύ την νίκη του 2004. Πίστεψα ο βλαξ στην επανίδρυση του κράτους, στον μεσαίο χώρο και στο σεμνά και ταπεινά. Την ίδια ώρα, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ανέθετε την επανίδρυση στον νυν Π.τ.Δ. Π. Παυλόπουλο, που δεν είχε και δεν έχει ιδέα από μηχανοργάνωση, που δεν ξέρει καν που βρίσκεται το ESC, σε ένα τυπικό πληκτρολόγιο. Φυσικό κι επόμενο ήταν ο ικανότατος τότε υπουργός και νυν ανώτατος άρχων να τα κάνει θάλασσα, με αποκορύφωμα την περίπτωση Γρηγορόπουλου, όταν κάηκε η Αθήνα από 50 μπαχαλάκηδες.
Αυτοί οι δύο λοιπόν τεράστιοι πολιτικοί άνδρες, που δεν πήραν χαμπάρι τον εκτροχιασμό των δαπανών για την υγεία, που επί των ημερών τους, από 2,5 δις ευρώ ΄φτάσαν και πέρασαν τα 5, ανέχονται σήμερα τον Αντώναρο, τον Βλάχο, την Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο κι άλλους, να κατακρίνουν τους κατονομασθέντες ως εμπλεκομένοι.
Μόνο που αρμόδιος για τις τιμές των φαρμάκων το 2008 ήταν ο Γ. Βλάχος κι όχι ο Δ. Αβραμόπουλος, αλλά δεν κατηγορείται όπως κι άλλοι Καραμανλικοί ενώ ο τότε εκπρόσωπος Αντώναρος, είναι σήμερα βολεμένος κάπου και τσακώνει 10.000 ευρώ μισθό το μήνα όπως λέει ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος.
Είναι λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτο να λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. Ευτυχώς τα προσχήματα κρατά ο γιος του ταχυδρόμου, άλλοτε βατοπεδινός κατηγορούμενος Θ. Ρουσόπουλος.


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 05-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εξελέγη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.
Είναι η πρώτη φορά, από το 1991, που εκπροσωπείται το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διοίκηση της ΚΕΕΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ο κ. Αλιφιεράκης είναι ο μόνος εκπρόσωπος των νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας.
«Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, μπλα, μπλα, μπλα, … με τους οποίους συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών μας».


Χειρότερη από ένα αθώο αλλά βολικό ψέμα, είναι η μισή αλήθεια. Και η μισή αλήθεια είναι όντως ότι ο συμπαθής Κρητικός εξελέγη στο νέο Δ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε.
Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι αυτό έγινε μετά από κλήρωση, διότι ισοψήφισε με τον δικό μας πρόεδρο Η. Χατζηχριστοδούλου. Ήταν δηλαδή πιο τυχερός εκείνη τη μέρα, αν βέβαια η κλήρωση διεξήχθη ορθά.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ