Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 12-12-2018

Εκπληκτικό βρίσκω το επιχείρημα, ότι αν γίνουν (και) Μη Κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα θα κινδυνέψει η γη! Διότι, αυτό (ακριβώς) υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παρασκευόπουλος!

Και το εντυπωσιακό δεν είναι ότι αυτό το «επιχείρημα» (επιπέδου μαθητού τετάρτης δημοτικού) το λέει ένας βουλευτής, αλλά ότι το λέει (και το πιστεύει) ένας πανεπιστημιακός!


Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης θα μιλήσει θα μιλήσει ο πρωθυπουργός την Παρασκευή και ήδη η αφίσα που κυκλοφορεί κάνει ευδιάκριτο τον λόγο της ανάγκης παρουσίας του πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα: «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας, όχι στο μίσος και τον Εθνικισμό» αναφέρεται σ’ αυτήν.

Παρασκευή είναι, οπότε όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε μπορείτε να το συνδυάσετε και με βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι κακό να ακούσετε και την άλλη άποψη… Άσε που για λίγες ημέρες ακόμη θα είναι (σχετικά) συμφέρουσα η μετάβασή μας με ΙΧ στην συμπρωτεύουσα, καθότι ως γνωστόν από 1η Ιανουαρίου (και με υπογραφή Χρήστου Σπίρτζη) τα διόδια των Μαλγάρων «εκτοξεύονται» στα 3 ευρώ (από 1,20 που είναι σήμερα), κάνοντας «απαγορευτική» τη βόλτα (με ΙΧ) στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρόγραμμα της ομιλίας του πρωθυπουργού, ΔΕΝ συμμετέχει ο Ζόραν Ζάεφ, παρότι το «φάντασμα» του θα πλανάται στον χώρο…


Μαθαίνω πως μόνο το Σάββατο που μας πέρασε, μόνο ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Πιερίας, «έστειλε» 15 λεωφορεία στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα…

Και πάνω που είμαι έτοιμος να σχολιάσω, «τσουπ» να ‘σου το ευχαριστήριο από το Δήμο Τρικαίων (μαζί και με σχετική φωτογραφία από τα λεωφορεία) στο οποίο αναφέρεται (μεταξύ άλλων): «Καταρίψαμε κάθε ρεκόρ! Περισσότερα από 590 λεωφορεία και περίπου 80.000 επισκέπτες βρέθηκαν το περασμένο τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στα Τρίκαλα και στο Μύλο των Ξωτικών…»

Και τώρα κάντε τους συνειρμούς (και τους υπολογισμούς)… αν κάθε επισκέπτης «άφησε» στα Τρίκαλα από 10 ευρώ, τι «ένεση ρευστότητας» δέχθηκε (μέσα σε μόλις τρεις μέρες) μια πόλη μεγέθους της Κατερίνης;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ