Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 12-09-2018

Μια υπέροχη πινακοθήκη απόκτησε το Λιτόχωρο η οποία μάλιστα φέρει και το «βαρύ» όνομα «Βασίλης Ιθακήσιος»…

Πραγματικά «ζηλεύω» αυτές τις περιοχές που μπορούν με πολλά ή λίγα, να δημιουργούν κάτι περισσότερο από αυτό που βρήκαν και πάντα πλανάται ένα ερώτημα: γιατί αυτοί και όχι και εμείς…


Εξετάσεις θα δίνουν για την διατήρηση της άδειας οδήγησης, όσοι συμπληρώνουν το 74ο έτος της ηλικίας τους, όπως ορθά «φαίνεται» να αποφασίζει το αρμόδιο υπουργείο.

Η σκέψη μου από τούδε και στο εξής, στους εξεταστές που θα κληθούν να μπουν στο ίδιο όχημα με έναν υπό εξέταση 74χρονο οδηγό… Το λες και μεροκάματο του τρόμου!


Και πριν στεγνώσει το μελάνι για την ετοιμότητα των σχολείων να υποδεχθούν τους μαθητές, να σου η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου.

Είναι λογικό να αγανακτούν αφού αν οι αρμόδιοι ήταν τόσο παραγωγικοί όσο στην παραγωγή δελτίων τύπων, τότε όχι απλά η συντήρηση του διπλανού κτιρίου θα είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως, αλλά ήδη θα είχαμε νέο (κανονικό) κτίριο.

Ελπίζω ότι οι γονείς δεν θα απογοητευθούν και θα συνεχίσουν να διεκδικούν αυτό που αντικειμενικά είναι καλύτερο για τα παιδιά τους… Εμείς εδώ θα είμαστε…


Πάνος Καμμένος: Εγώ, ο Αντώναρος και η Παπακώστα είμαστε Καραμανλικοί…

Πρόεδρε δεν είχα καμία αμφιβολία ότι οι συγκεκριμένοι τρεις είστε όντως Καραμανλικοί και… φαίνεστε!

Όσο για τα υπόλοιπα που είπε στη συνέντευξη τύπου (στη ΔΕΘ) και ειδικά για την πρόταση που θα κάνει η επόμενη Βουλή να αποφασίσει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν αξίζει να γίνει κάποιο σχόλιο… Το έχασε το τρένο προ πολλού!

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης έχει ξεπεράσει με τους «ελιγμούς» του ακόμη και τον πιο ταλαντούχο αθλητή της ενόργανης!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ