Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!!! (12-09-2017)

Πολυπληθές κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους βουλευτές Γκιουλέκα, Κεραμέως, Κουκοδήμο, Αυγενάκη (στο τέλος) και πολλούς ντόπιους πολιτικούς παράγοντες της ΝΔ, βρέθηκε το Σάββατο στην Πιερία. Ξεκίνησαν με επισκέψεις σε επιχειρήσεις του νομού, ακολούθησε γεύμα, συνεδρίαση στη ΝΟΔΕ, συνέντευξη τύπου και συνάντηση με στελέχη. Καλώς καμωμένα όλα. Αυτό όμως που μου έκανε κακή εντύπωση ήταν ότι ανάμεσα στις επιχειρήσεις που επισκέφθηκαν οι της ΝΔ, υπήρξε και μια που ανήκει σε σκληρό αντίπαλο του παρελθόντος και φανατικό πολέμιο της Νέας Δημοκρατίας τις προηγούμενες δεκαετίες. Κι αυτό αποκλείεται να μην το γνώριζαν όσοι εξ αυτών σχεδίασαν το πρόγραμμα του κλιμακίου. Αναφέρομαι ασφαλώς στους ντόπιους δεξιούς εγκεφάλους που νομίζουν ότι η νίκη, στις εθνικές εκλογές θα έρθει από την Φωτισμένη αριστερά.


Φθίνουσα και θνησιγενή πορεία ακολουθούσε εδώ και χρόνια το πανηγύρι της Κατερίνης. Με αποκορύφωμα την διοργάνωση του 2016, όπου συμμετείχαν πέντε λαϊκατζήδες σε παραπήγματα και τρείς χαλβαδοποιοί, η προσέλευση δε του κόσμου ήταν θλιβερή.
Κι εκεί που εγώ νόμιζα ότι πανηγύρι στην Κατερίνη δεν θα ξαναγίνει, ήρθε η φετινή εκδήλωση να με διαψεύσει πανηγυρικά. Εκθέτες μπόλικοι, ταβέρνες αρκετές, σύλλογοι κάμποσοι, παιχνίδια πολλά και καλές εκδηλώσεις. Ο ένας με τον άλλο οι Κατερινιώτες επισκέφθηκαν τον χώρο, πέρασαν καλά, δημιούργησαν κλίμα, κάποιες στιγμές έως και συνωστισμό. Τα εύσημα ανήκουν λοιπόν σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα, το ξανασχεδίασαν, το υλοποίησαν σωστά και θα το πάνε σίγουρα και παρακάτω.


Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης της νέας Πλατείας Δημοκρατίας. Υπό το άγρυπνο μάτι του Δημάρχου, ο οποίος επίσταται και επιβλέπει αυτοπροσώπως, άπασες τις εργασίες, έχει εγκαταστήσει πρόχειρο γραφείο, εντός του εργοταξίου, γραφείο που μετακομίζει σε παρακείμενη καφετερία όταν βρέχει.
Για το γραφειοκρατικό κομμάτι του έργου δεν έχω άποψη, αλλά για την έγκαιρη και κατά τα σχέδια, αποπεράτωσή του, βάζω στοίχημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ