Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 12-07-2018

 

Δεν θέλω να σας αγχώσω ενόψει (πιθανής) συζήτηση για τον «επανακαθορισμό» των συνόρων μας με την Αλβανία, αλλά ο Τέρενς Κουϊκ (δηλαδή ο άνθρωπος που έκανε το συγκεκριμένο «τουίτ»), αποτελεί εις εξ αυτών που ασκούν εξωτερική πολιτική για τη χώρα μας.

Νομίζω, πως στην περίπτωσή μας, ούτε η Παναγιά, ούτε η Ταϊλανδή θεότητα, μα ούτε και ο Βούδας με τον Μωάμεθ, δεν μπορούν να μας βοηθήσουν… Απλά είμαστε καταδικασμένοι!


Κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρώ πως είναι η στιγμή που επέλεξε η κυβέρνηση της «ΠΦΑ με ολίγον Καμμένο» να απελάσεις Ρώσους διπλωμάτες. Ο στόχος είναι να δώσει τα διαπιστευτήριά της σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, αλλά και να υποστηρίξει ότι οι αντιδράσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι υποκινούμενες.

Και εδώ, θα θυμηθώ τον Χάρρυ Κλυνν ο οποίος (ορθώς) είχε κάποτε πει πως «Το πρόβλημα για την Ελλάδα δεν είναι ούτε το “Σκοπιανό”, ούτε το “Ελληνοτουρκικό”. Το πρόβλημα για τη χώρα μας είναι το “Ελληνοελληνικό”»


Η (πολιτική) κίνηση (εντυπώσεων) της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει τροπολογία για την ακύρωση του νόμου που μειώνει τις συντάξεις από 1 Ιανουαρίου 2019, θυμίζει ολίγον (για να μην πω πολύ) ΣΥΡΙΖΑ του 2014. Θα έπρεπε να έχουν μάθει στη Νέα Δημοκρατία, πως σημασία δεν έχουν οι τροπολόγίες που καταθέτεις ως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά οι νόμοι που ψηφίζεις ως κυβέρνηση…


Και ο βουλευτής Πιερίας Στέργιος Καστόρης είναι στους 16 του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν την τροπολογία για την «κατ’ εξαίρεση» διεξαγωγή των εκλογών στην αυτοδιοίκηση το2019, μαζί με τις Ευρωεκλογές. Προφανώς θα ρώτησε τις τοπικές κοινωνίες (της Πιερίας) οι οποίες μάλλον του είπαν, ότι όσο πιο γρήγορα φύγουν οι σημερινοί δήμαρχοι τόσο το καλύτερο…


Ότι πίσσα θέλετε για τη γειτονιά σας, ζητήστε το τώρα, καθότι νέο ασφαλτικό θα ξαναδείτε εκεί κοντά στον Μάιο του ‘23…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ