Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (12-07-2017)

Θέλω να ΄γιάσω και δεν μ΄ αφήνουν οι διαβόλοι. Ευσεβής κατά τα άλλα, έχω εμπιστοσύνη στους θεσμούς και πιστεύω οτι λειτουργούν. Επίσης πιστεύω οτι ειδικά η δικαιοσύνη είναι απολύτως γκαβή. Βέβαια η πίστη μου κλονίστηκε μερικές φορές στο παρελθόν. Με ενοχλούν ειδικά οι περιπτώσεις διαιτητών που ενώ δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δίνουν πέναλτυ σε άσχετη φάση. Όμως η περίπτωση της Βασιλικής Θάνου (πρώην προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου), βγάζει μάτια. Όπως το λιβάνι που μπαίνει στα μάτια του διαόλου. Προσελήφθη επί ΝΔ το 1975, προήχθη σε πρόεδρο Πρωτοδικών το 1992 πάλι επί ΝΔ, σε εφέτη το 1996 επί ΠΑΣΟΚ και σε πρόεδρο Εφετών το 2005 ξανά με ΝΔ. Μετά την προαγωγή της σε Αρεοπαγίτη , από το 2008 μέχρι το 2014 (επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) υπηρέτησε στο Δ’ Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Το 2014 επί ΝΔ, προήχθη σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και προήδρευσε του ίδιου αυτού τμήματος. Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ την 1η -7-2015 την έκανε πρόεδρο του Αρείου Πάγου και αφού δεν κατάφερε να αλλάξει το σύνταγμα για να παρατείνει το θεάρεστο έργο της, μετά την συνταξιοδότησή της κατέληξε προϊσταμένη του νομικού γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Φταίει λοιπόν ο Άδωνις που αναρωτιέτε αν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου που πρέπει να είναι υπερκομματικός, πριν περάσει μια εβδομάδα από την λήξη της θητείας της…». Κι όπως είπε ο Κικέρωνας «O tempora o mores…»


Είδα το βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο φίλος, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου Ολύμπου της περασμένης εβδομάδας. Το μόνο που καταλάβα είναι οτι διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους και σε ορισμένες στιγμές υπήρξε απειλή χρήσης βίας. Στο τέλος δεν κατάλαβα τι ψηφίστηκε, μία δημοτική σύμβουλος φώναζε δυνατά οτι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλοιώθηκε, οι δε ενδιαφέρομενοι δημοτικοί υπάλληλοι, απεχώρησαν απογοητευμένοι.


Αν τυχόν και ζεσταθείτε πολύ σήμερα και αύριο Πέμπτη 13 Ιουλίου, προκειμένου να κάψετε καμιά φλάντζα, τις ώρες 08:00 π.μ. έως 20:00, ο Δήμος Κατερίνης προσφέρει κλιματιζόμενους χώρους στα εξής σημεία: 1ο ΚΑΠΗ – Αναπαύσεως 1, 2ο ΚΑΠΗ – 7ης Μεραρχίας, στα ΚΑΠΗ Περίστασης, Κορινού, Ρητίνης, στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (EKABH), στα ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ