Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 12-06

Υπάρχουν πολλοί που διαμαρτύρονται στο (ισχυρό) ενδεχόμενο η Κατερίνη να πορευθεί το δίμηνο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου με «διμηνήτη» δήμαρχο…

Με συγχωρείτε κύριοι, αλλά καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!


Οι βαριές κουβέντες (και το μπούλιγγκ) που δέχθηκαν (χαμηλόβαθμα και υψηλόβαθμα) στελέχη του ΠΑΣΟΚ όταν με φόρα το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ προέλαυνε προς την εξουσία, δεν ξεχνιούνται

Οι πόρτες του ΚΙΝΑΛ (πλέον) κλείνουν η μια μετά την άλλη στις «σειρήνες» του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία και αυτό φαίνεται να ενοχλεί (υψηλόβαθμα και χαμηλόβαθμα) στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Έτσι είναι, καθότι όλα κύκλος είναι και γυρίζουν…


Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι από εσάς παίζετε (ή έχετε παίξει έστω μια φορά) μπιλιάρδο, αλλά όλοι θα έχετε δει τις «σπόντες» που «προσφέρει» το παιχνίδι στους λάτρεις του!

Ε λοιπόν, πού να δείτε τι «σπόντες» μπορεί να γίνουν στο οριστικά τελικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Κατερίνης… «Σπόντες» που δεν θα αλλάξουν την δύναμη των συνδυασμών, αλλά θα ανακατανείμουν τις έδρες εντός του Δήμου…

Αναμένονται τέτοιες αλλαγές, που ακόμη και αυτοί που κερνούσαν για την εκλογή τους, μπορεί να σας ζητήσουν μέχρι και επιστροφή τους κεράσματός τους!


Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, διότι πολλά θα ακούσουμε με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων (κυρίως από τους νεοδημοκράτες).

Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ουδείς εκ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας χρειάζεται να «βάλει πλάτη» κατά το κοινώς λεγόμενο.

Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, οι μόνοι που πραγματικά θα βάλουν πλάτη στο κόμμα τους, είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο «λιανά» αρνούμαι να σας το κάνω


«Έκοψε» από τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης δύο εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Θεόδωρος Κατσανέβας και Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν αποτελούν πλέον μέρος της (Ελληνικής) Λύσης, παρότι είμαι πεπεισμένος ότι  «Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις», όπως έγραψε και ο Καβάφης στους «Βαρβάρους»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ