Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 12-06-2018

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένας πολύ μεγάλος πολιτικός οργανισμός. Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία είναι ένα πολύ μεγάλο πολιτικό κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία, λένε οι σφυγμομετρήσεις ότι ενδέχεται να είναι η επόμενη κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία έχει πολλές χιλιάδες μέλη. Κάμποσοι εξ αυτών επιθυμούν, σκέφτονται, σχεδιάζουν και ενίοτε ανακοινώνουν ότι προτίθενται να εκτεθούν στη λαϊκή ετυμηγορία, ίνα εκλεγούν σε κάποιο αρχοντικό θώκο. Απολύτως θεμιτό, λογικό και αναμενόμενο. Στην περίπτωση όμως του Δήμου Κατερίνης έχουμε το εξής πρωτοφανές. Το Δήμο διοικεί δήμαρχος που εξελέγη, πανηγυρικά και όχι οριακά, με την στήριξη του μεγάλου πολιτικού οργανισμού που προανέφερα. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, για να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Κατερίνης, άτομο που είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένο με την παρατάξη που διοικεί και το κυριότερο είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Διατυμπανίζει δε πανταχόθεν ότι αυτός έχει λάβει το χρίσμα και την ευχή της Ν.Δ., ώστε να είναι ο εκλεκτός της μεγάλης παρατάξεως για τον Δήμο Κατερίνης. Το πράγμα γίνεται απείρως καλύτερο, αφού φίλοι του εν ενεργεία βουλευτή της Ν.Δ., διαβεβαιώνουν ότι θα είναι κι αυτός υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Κατερίνης. Και επειδή εγώ ο καλόπιστος τρίτος έχω μπερδευτεί η μεγάλη παράταξη, διά των οργάνων της δεν οφείλει να με ξεμπερδέψει; Ερωτώ; Εκτός κι αν υπακούει στην ευαγγελική ρήση «Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν».


Διαβάζοντας χθές το άρθρο του διευθυντή Β.Ν.Ζαμαντζά περί της νέας αλμυρότερης τιμής των διοδίων, σκέφτηκα ότι αν εγώ είχα κάνει δηλώσεις επί του θέματος σαν αυτές που είδα,θα αισθανόμουν σαν την παρακείμενη ρόμπα. Και μάλιστα ξεκούμπωτη. Γι αυτό ενίοτε είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.


Κύριε Δήμαρχε Πύδνας Κολινδρού, καλός ο αθλητισμός, ωραίο το σορτσάκι, αλλά έχε το νου σου. Στον μεγάλο κόπο κρύβονται τα εμφράγματα. Για μας τους εργαζομένους σε γραφείο και στην ηλικία μας εννοείται.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ