Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 12-04-2018

Τρέχουν να προλάβουν (που δεν θα προλάβουν δηλαδή) βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί να εξασφαλίσουν την πιστοποίηση (ένα σωρό χαρτιά) που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Είναι σωστό που το θεσμικό πλαίσιο είναι αυστηρό (παιδιά φιλοξενούν!) ωστόσο, δεν είναι μόνο οι παιδικοί σταθμοί που πρέπει να εφαρμόσουν το (τυπικά) αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο.

Άραγε σε πόσα σχολεία υπάρχει πυρασφάλεια και για πόσα σχολεία θα έλεγε ο (εκάστοτε) Διοικητής της Πυροσβεστικής ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις πυρασφάλειας; Όταν «ξετινάζουν» στους ελέγχους ένα ιδιωτικό σχολείο ή ένα φροντιστήριο (και πολύ καλά κάνουν) οι αρμόδιες υπηρεσίες, τί ανάλογο κάνουν για να διαπιστώσουν τις αντίστοιχες συνθήκες στα δημόσια σχολεία;


“Ο Καμμένος φορά στολή, δεν είναι «μπαλαρίνα»”, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέτας προσπαθώντας να αποκρούσει τις «επιθέσεις» που δέχεται (για τις μεταμφιέσεις του) ο υπουργός Άμυνας.

Λοιπόν, τέτοιο «έρωτα» έχω να δω από την εποχή Σαμαρά-Βενιζέλου…


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης θα βρεθεί το Σάββατο στην Κατερίνη, όπου θα μετέχει σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος στη ΝΟΔΕ Πιερίας. Συμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΟΔΕ, ο κ. Χατζηδάκης θα φτάσει στα γραφεία της Οργάνωσης περί τις 8:30 το βράδυ και μπορώ να πω  ότι η ώρα είναι πολύ καλή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ εκείνη την ώρα παίζει με την Ξάνθη σε ένα παιχνίδι που θα μεταδίδει η τηλεόραση.

Πάντως αν αναβληθεί (για δεύτερη φορά) η επίσκεψη του αντιπροέδρου, ο κ. Χατζηδάκης θα ισοφαρίσει το «ιστορικό ρεκόρ» (αναβολών επίσκεψης στην Κατερίνη) της αγαπημένης μας Όλγας Κεφαλογιάννη.


Επειδή βαρέθηκα να βλέπω κατσικάκια στη σούβλα (τσουνάμι φωτογραφιών είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), είπα να σας αφήσω αυτή τη φωτογραφία για να θυμηθείτε πώς είναι και ζωντανά!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ