Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 12-03-2018

Το πρώτο ουσιαστικά ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο, αποτέλεσε χρυσή ευκαιρία για να γνωρίσουν τα παιδιά την νέα παιδική χαρά που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην πλατεία Δημοκρατίας!

Και μαζί με τα παιδιά, το χάρηκαν και οι συνοδοί… Τώρα αν είναι μικρή ή μεγάλη η παιδική χαρά, αν πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω… Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!


Οι αποφάσεις για τις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων θα κρίνουν πολλά και ως προς τον ΕΝΦΙΑ, υποστηρίζουν κάποιοι…Τίποτα δεν θα κρίνουν! Είναι βέβαιο οτι θα μειωθούν αφού η οικοδομή είναι στα τάρταρα και το ακίνητο «κατάρα» (ένα πράγμα σαν την καριέρα που είναι χολέρα). Κοντά στα 3 δισεκατομμύρια έχει υποσχεθεί να μαζεύει κάθε χρόνο από τον ΕΝΦΙΑ η κυβέρνηση, οπότε αν μειωθούν οι αντικειμενικές η διαφορά (για να μην βρεθούν εκτός στόχων τα έσοδα) θα προκύψει από την αύξηση του υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ. Αυτή βέβαια είναι η εύκολη λύση. Η δύσκολη είναι να προκύψουν έσοδα μόνο από όσους έχουν μεγάλα εισοδήματα, αλλά αν η κυβέρνηση καταφύγει σε μια τέτοια πολιτική, υπάρχει κίνδυνος να χαρακρηριστεί και αριστερή!Δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα οι ξενοδόχοι (της χώρας μας) από τη δήλωση του κ. Καμμένου περί κινδύνου θανατηφόρου ατυχήματος με την Τουρκία…
Δέκα μήνες το χρόνο «σκίζονται» να φέρουν περισσότερο κόσμο και σε μια στιγμή βγαίνει (ο πιο ειδικός!) και μιλάει για πιθανότητα θανατηφόρου ατυχήματος! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι Γάλλοι (και για ποιον λόγο) βγάζουν «οδηγία» για τους Γάλλους υπηκόους που επισκέπτονται την Ελλάδα!


Δεν ξέρω (ακόμα) ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά αν η ΑΕΚ κερδίσει το παιχνίδι, νομίζω οτι θα είναι η πιο άξια πρωταθλήτρια των τελευταίων 20 ετών… Αλλά επειδή και οι μουγγοί μιλάνε στο Ελληνικό πρωτάθλημα (όπως είπε και ο «Τίγρης») καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή, καθότι το μόνο που δεν είδαμε είναι να θεσπίζεται «ένας νόμος με ένα άρθρο» που να διορίζει πρωταθλητή!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ