Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 12/02

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι αιτήσεις αποποίησης, καθώς οι κληρονόµοι σπεύδουν να «αποτινάξουν» από πάνω τους χρέη που αφήνουν οι εκλιπόντες… Έτσι, αισίως φτάσαμε από το «Δεν πληρώνω» (τι πάω και θυμάμαι ε;) στο «Δεν κληρονομώ»… Διότι ακόμη και αν ο εκλιπών δεν έχει χρέη (περίπτωση μάλλον σπάνια), μπορεί να σου αφήσει ένα ακίνητο (το οποίο δεν πωλείται με τίποτα) και να φορτωθείς στα καλά καθούμενα τον ΕΝΦΙΑ (για τον οποίο κάποιος, κάπου, κάποτε είπε πως είναι άδικος φόρος, δεν διορθώνεται! Μόνο καταργείται!)


Απανωτά είναι τα χτυπήματα στη (μάχιμη) δημοσιογραφία, αφού μετά τον Γιώργο Αυτιά και ο Κωστής ο Μπογδάνος θα παραμείνει ενεργός.

Ο μάχιμος (πρώην) παρουσιαστής ειδησεογραφικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, «έφαγε πόρτα» (κατά το κοινώς λεγόμενο) από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την «εξυπνακίστικο» (sic) σχόλιο που έκανε για την ΕΡΤ.

Στη Νέα Δημοκρατία όμως δεν ανησυχούν, αφού ευτυχώς, το κενό που (ενδεχομένως) θα δημιουργηθεί από την απουσία του συγκεκριμένου ειδήμονα, μπορεί να συνεχίσει να το καλύπτει επάξια,  Μάκης Γιακουμάτος.


Ρε τον «μπαγάσα» τον ΣΥΡΙΖΑ για να «πουλήσει» τη Μακεδονία έδωσε πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, αφού υποχρέωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει τα περισσότερα γκολ, να δεχθεί τα λιγότερα και να μην χάσει ούτε ένα ντέρμπι με ξένο διαιτητή!

Είναι ανεκδιήγητοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Δικαίως οι γαύροι, ζητούν επιτακτικά τις Κυριακές τους πίσω! Ξέρετε ποιες! Εκείνες με τους Κομίνηδες, τους Καζναφέρηδες και τους Σπάθες!


Παιδιά, τελειώνετε με τις κοπές πίτας, καθότι πλησιάζει το Πάσχα! Έτσι που το πάτε, θα ετοιμαζόμαστε για τα μπάνια του λαού και εσείς ακόμη πίτες θα κόβετε!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ