Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!

Μια ακόμη κινητοποίηση πραγματοποίησαν χθες εκπαιδευτικοί του νομού μας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας το οποίο ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει (τουλάχιστον όσο θα έπρεπε) την προϋπηρεσία για όσους εκπαιδευτικούς λάβουν μέρος σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ…
Τη συμμετοχή δεν θα τη σχολιάσω… Ας τη σχολιάσει ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης συνεδριάζει την Δευτέρα και ένα από τα θέματα του είναι η «παραχώρηση χώρου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ανέγερση κτιρίου για τη στέγαση υπηρεσιών του»
Δεν είμαι (γενικά) κατά των συνεργασιών, αλλά έρχεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να ζητήσει χώρο από τον Δήμο για να στεγάσει υπηρεσίες του; Και γιατί παρακαλώ δεν απευθύνεται στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας; Ας απευθυνθεί εκεί (να δει τί ωραία είναι) και αν δεν βγάλει άκρη ας έρθει να του πούμε το «ποίημα»!


Μια σειρά δημάρχων συμμετείχαν στη σύσκεψη της Θεσσαλονίκης, όπου Περιφέρεια, Δήμοι, Σύλλογοι και Μητροπόλεις καθόρισαν τα «βήματα» αντίδρασης ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ουδείς εκ των τριών δημάρχων της Πιερίας, δεν έδωσε το παρών! Εκτός και αν ο Μητροπολίτης Γεώργιος εκτός από εκπρόσωπος των Ιεραρχών της Βοιρείου Ελλάδος, ήταν και εκπρόσωπος και των τριών δημάρχων του νομού!
Και τελευταίο… Για τον έναν εκ των τριών δημάρχων είμαι βέβαιος ότι δεν θα «μασούσε» σε ενδεχόμενη προειδοποίηση μη συμμετοχής (από κυβερνητικούς παράγοντες). Για τους άλλους δύο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά…


Ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Μακεδονικό, ζήτησε από βήματος της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας προτείνοντας μάλιστα να γίνει είτε στην ΕΡΤ είτε στον ΣΚΑΪ…
Με δεδομένο ότι και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί χαίρουν της εκτίμησης της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και μπορούν να κυκλοφορούν (κατά δήλωσή τους) άφοβα ανάμεσα στους πολίτες, εγώ θα πρότεινα το ντιμπέιτ να το κάνουν την Κυριακή στην εξέδρα του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα! Θα έχουν και σίγουρο ακροατήριο!
Είναι αμαρτία να γίνει καμιά στραβή και να χάσω το «power of love 2», που το ‘χω και συνέχεια!


Η ΔΕΗ, επειδή δεν μπορεί να δανιστεί από τις αγορές, αποφάσισε να αυξήσει την τιμή της κιλοβατώρας και να μειώσει την έκπτωση στους συνεπείς πελάτες της.
Θυμίζω ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ την περίοδο των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-ΠΓΔΜ, «έσκασε» 5 εκατομμύρια ευρώ στον αντιπρόεδρο των Σκοπίων, όχι για να τον «εξαγοράσει» (το ξεκαθαρίζω αυτό) αλλά για να αγοράσει μια εταιρεία του…
Πληρώνετε…. μανάρια μου!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ