Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα..τέτοια λόγια!!! 11-09-2018

Για μια ακόμη χρονιά το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης έκανε αισθητή την παρουσία του, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

Δεν γνωρίζουμε αν η οσμή (και η δράση) των δακρυγόνων έφτασαν ως το άγαλμα του Βενιζέλου (τόπο συγκέντρωσης), ωστόσο όλο και κάποια «τζουρίτσα» θα πήραν και οι Πιεριείς διαμαρτυρόμενοι που βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα.


Ξεκίνημα σήμερα για τη νέα σχολική χρονιά…

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουμε μια… καλή εικόνα για το τι έγινε, τι δεν έγινε και τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο νομού στις σχολικές μονάδες. Θεωρητικά, η σχολική χρονιά ξεκινά με το «δεξί» αλλά ενίοτε η θεωρία απέχει παρασάγγας από την πράξη.

Το σίγουρο είναι, ότι το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης παραμένει στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις. Και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους…

Καλή χρονιά στη μαθητιώσα νεολαία και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς…


Οικονομικά δεν ξέρω, αλλά τι αξία έχει η αύξηση του κατώτατου μισθού, όταν μειώνεται το αφορολόγητο και η έμμεση φορολογία είναι στο «Θεό»; Εμένα μου φαντάζει σαν ένας ωραίος τρόπος, να φτάνει στα ταμεία του κράτους, ένα επιπλέον κομμάτι του τζίρου των επιχειρήσεων, με «ταχυδρόμο» (ή υποζύγιο, διαλέγετε και παίρνετε) τους (έτσι κι αλλιώς) χαμηλόμισθους


Ως την «επιτομή ενός δίκαιου συμβιβασμού» χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ο Έλλην Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Και για να προλάβω κάτι «εξυπνάκηδες», έτοιμους να εκτοξεύσουν τις γνωστές ειρωνείες κατά του άρχοντα της εξωτερικής πολιτικής μας, θα πω μόνο, ότι την ίδια άποψη είχε ο κ. Κοτζιάς (για τη συμφωνία) και πριν πέσουν τα χημικά στη Θεσσαλονίκη!


Το κομμάτι των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα που αφορούσε τους συνταξιούχους (και το ότι οι περισσότεροι είναι άνω των 70 και πόσο θα ζήσουν;) νομίζω διεκδικεί με πολλές πιθανότητες το βραβείο μεγαλύτερης «αερολογίας» μετά τη δήλωση Μητσοτάκη για τον εξωγιήνο στον Υμηττό.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ