Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 11-06-2018

Ανοίγει απόψε το πρώην κτίριο Τσαλόπουλου στην Κατερίνη, για να φιλοξενήσει την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Ολύμπου 2018…

Έστω και έτσι, καλό είναι που θα έχουν την ευκαιρία (μερικοί) προσκεκλημένοι να δουν από μέσα το νεοκλασικό κτίριο που έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, αλλά παραμένει «ανεκμετάλλευτο».

Τελευταία φορά που «άνοιξε» το νεοκλασικό, ήταν πέρυσι, για να φιλοξενήσει εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης….

Ας ελπίσουμε μετά την αποψινη εκδήλωση, να μην περάσει ακόμη ένας χρόνος για να… «ανοίξει» αυτό το στολίδι…


Καλά που παίρνει και κανένα Ευρωπαϊκό κύπελλο ο Ολυμπιακός (πρωταθλητής Ευρώπης πλέον στο πόλο!) και θυμόμαστε πως (και) η Νέα Δημοκρατία έχει τομεάρχη Αθλητισμού μια ονόματι «Άννα Καραμανλή», διότι κατά τ’ άλλα ο τομέας και η επικεφαλής του είναι απόντες από τις συνταρακτικές αλλαγές που (θα) έπρεπε να συντελούνται σε αθλητικό (και παραγοντικό) επίπεδο.


Με το νούμερο 1 έτρεξε κοντά στα 10 χιλιόμετρα ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού στον αγώνα δρόμου «Πέρασμα Αποστόλου Παύλου». Πάντως έδειξε ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος για μια μακρά προεκλογική περίοδο, αφού δεν πτοήθηκε ούτε από την… δυνατή βροχή η οποία σε καμία περίπτωση δεν στάθηκε ικανή να ματαιώσει τον αγώνα


Χιλιάδες ανακυκλώσιμα καπάκια συσκευασιών παρέδωσαν στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Κατερίνης, συνέδραμαν ουσιαστικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το ΕΕΕΓΛ για τη συγκέντρωση ενός συγκεκριμένου αριθμού πλαστικών καπακιών τα οποία θα «μετατραπούν» σε… αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ