Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται σειρά θεμάτων που σχετίζονται με αποφάσεις για αύξηση ή μη δημοτικών τελών.

Δεν δίνω καμία πιθανότητα να αποφασιστεί αύξηση τελών, όχι επειδή εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά επειδή ήδη τα δημοτικά τέλη είναι αυξημένα σε ικανοποιητικό βαθμό (το έγραψα όσο μπορούσα πιο ευγενικά…)


Άνοιξα χθες το mail μου και δεν υπήρχε ούτε μια ανακοίνωση (νέου) υποψηφίου! Ούτε καν, δημοτικού συμβούλου! Είστε καλά; Συμβαίνει κάτι; Να ανησυχώ;

Πέρα από το αστείο του πράγματος, οφείλω να ομολογήσω και να παραδεχθώ τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Δίου-Ολύμπου! Όποιος καταφέρει και φτάσει ως το Πρωτοδικείο (γιατί κακά τα ψέματα εκεί γίνεσαι υποψήφιος) έχοντας ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, θα είναι ο πραγματικός νικητής!

 


Δημοσίευμα εφημερίδος της Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να παρουσιάσει (εμμέσως) πως στη Νέα Δημοκρατία θα «καλοέβλεπαν» μια υποψηφιότητα του Γιώργου Κωνσταντόπουλου για το Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου κι εκεί οι υποψήφιοι δήμαρχοι (ή ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι προερχόμενοι από τη ΝΔ) είναι αρκετοί.

Ε άμα έχεις πολλούς υποψηφίους σε έναν τόπο, μπορείς και κάνεις και εξαγωγή! Πάντως άμα το δουλέψουμε λίγο, μπορεί και να βγούμε οφελημένοι. Όσο για αυτήν καθ’ αυτήν την υποψηφιότητα, άμα μένεις Θεσσαλονίκη και δεν έχεις εξοχικό στην Χαλκιδική, οι πιθανότητες νίκης δεν είναι μαζί σου!


 «Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Και δεν εννοώ πρώην βουλευτές της ΝΔ, αλλά πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή. Είναι νέα πρόσωπα, ικανά, και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευθούν με τη ΝΔ, καθώς νέοι υποψήφιοι, με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ή αργά, αλλά αν αποφασίσει «τμηματική ανακοίνωση ονομάτων», θα πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές!

Φανταστείτε τι θα γίνει, αν πχ για την Πιερία ανακοινώσει δύο ονόματα σήμερα και τα υπόλοιπα,15 μέρες πριν την ημερομηνία εκλογών! Είπαμε να κάνει μια κοινοβουλευτική ομάδα στα «μέτρα» του, αλλά όχι κι έτσι!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ