Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (10-10-2017)

Στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και απλά», εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της διεθνούς νεανικής συνάντησης αρχαίου δράματος και αθλητισμού «Ολύμπια εν Δίω», Θανάσης Μπίντας. Μίλησε επί 15 λεπτά για την διοργάνωση και παρουσίασε στοιχεία της φετινής και παλαιοτέρων συναντήσεων. Αυτό που έκανε εντύπωση στους μάλλον αδαείς περί του θέματος οικοδεσπότες, ήταν το γεγονός ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες έρχονται από μακρινές και πολύ μακρινές χώρες, όπως η Περσία, η Ουκρανία, η Αυστραλία. Εννοείται ότι στα «Ολύμπια εν Δίω», συμμετέχουν δεκάδες αποστολές από όλη την Ελλάδα ενώ άλλες τόσες μένουν απ΄ έξω καθότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις. Εντυπωσιασμένοι οι συνάδελφοι της ΕΡΤ3, υποσχέθηκαν στην διοργάνωση του 2018 να παρίστανται και να την καλύψουν δημοσιογραφικά. Μακάρι.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φετινός αγώνας δρόμου «Τρέχω για την Καερίνη», που απ΄ ότι φαίνεται καθίσταται πλέον θεσμός. Γνωρίζω ότι οι διοργανωτές αφιέρωσαν δεκάδες εργατοώρες για την καλή διοργάνωση και νομίζω πως τα κατάφεραν. Αυτό που δεν γνώριζα και αντελήφθην οψίμως είναι το γεγονός ότι κάμποσοι εκ των συμμετασχόντων εξακολουθούν να οχλούν τους διοργανωτές σχετικά με την επίδοσή τους. Προς άρση κάθε παρανόησης λοιπόν προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης www.katerinirun.gr , όπου ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά ανεπίσημα (προσωρινά) αποτελέσματα της διοργάνωσης. Επίσης από εκεί όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν το δίπλωμα του αγώνα.


Σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου δεν απεργούμε. Ως εκ τούτου αύριο εκδιδόμεθα κανονικά. Όχι ότι ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά μας, όμως η τσέπη μας δεν αντέχει κι άλλη απεργία.


Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες, την πρεμούρα κάποιων για το νερό της Μόρνας.
Το έργο έγινε, δαπανήθηκαν 10 με 11 εκατομμύρια ευρώ, ευδοκίμως αυτό περατώθηκε, παραδόθηκε, καταγγέλθηκε, ελέγχθηκε και κάποτε αυτή η καραμέλα της Μόρνας πρέπει να σταματήσει. Δεν πουλάει. Κι αν κάποιοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, ας βρουν άλλο θέμα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ