Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 10-06-2019

Το πρώτο (πραγματικά) καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο του 2019 ήταν αυτό που αφήσαμε πίσω μας. Το κακό είναι ότι το ζήσαμε στο πετσί μας (στην κυριολεξία) αφού φρόντισαν να μας το υπενθυμίσουν τα κουνούπια. Η ατυχία μας είναι οτι οι εκλογές προηγήθηκαν της θερινή περιόδου και οι μηχανισμοί ήταν απασχολημένοι με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα από την αντιμετώπιση του… φαινομένου!

Αν το δείτε όμως από την άλλη, εμμέσως θα υπάρξει μια ενίσχυση της απασχόλησης, αφού οι εταιρείες παραγωγής εντομοαπωθητικών θα κάνουν χρυσές δουλειές!

Καλό καλοκαίρι!


Αν δεν δω με υπογραφή και σφραγίδα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δεν πιστεύω τίποτα! Πάντως (θεωρητικά) ο χρόνος λιγοστεύει όχι μόνο για εκείνους που πουλάνε «υποψήφιο βουλευτιλίκι», αλλά και για τους «ονοματολάγνους».


Διαβάζω (και μαθαίνω) ότι σε άλλες πόλεις «σφάζονται» οι συνδυασμοί για το ποιος θα συνεργαστεί (ή δεν θα συνεργαστεί) με ποιον. Κατά έναν περίεργο τρόπο, εμείς στην Κατερίνη φροντίσαμε να το λύσουμε εγκαίρως και πριν την κάλπη του β’ γύρου.

Όμως το μεγάλο επίτευγμα (επιμένω) δεν είναι (μόνο) η πολιτική συμφωνία που κατέθεσαν οι κύριοι Κουκοδήμος και Νταντάμης (και η οποία εκ του αποτελέσματος προτιμήθηκε από τους δημότες). Η μεγάλη «επανάσταση» είναι η συνδιοίκηση ενός ΠΑΟΚτσή και ενός «βαμμένου Γαύρου»! Για να μην μιλήσω και για το γεγονός ότι η Κατερίνη εκλέγει μη ποντιακής καταγωγής δήμαρχο, για πρώτη φορά από το 1960 !!!

Όλες οι κοσμογονικές αλλαγές έπεσαν μαζεμένες και πώς θα το αντέξω!


Και έχει πλάκα (αν τελικά είναι ο Σάββας Χιονίδης εις εκ των έξι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας), να ζητούν οι «Κουκοδημικοί» να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, ώστε να μην κάνει «χρήση των προνομίων» που του έδωσαν οι δημότες της Κατερίνης!

Πάντως η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Χιονίδη έχει και ένα άλλο ενδιαφέρον, αφού αν τα πράγματα πάνε καλά για τον ίδιο, στις 8 Ιουλίου η Κατερίνη θα «ψάχνει» «διμηνήτη» δήμαρχο! Αυτή τη θέση (εξ όσων γνωρίζω) δεν την υποσχέθηκαν σε κανένα!


Δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές του Ιούλη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες…

Λες και, πού κατέβηκαν στις Ευρωεκλογές, τους πήρε κανένας χαμπάρι!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ