Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 10-02-2020

 

1

Παγκόσμια ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η χθεσινή και νομίζω ότι δικαιωματικά αν υπήρχε ένα βραβείο, αυτό θα πήγαινε στον νεοέλληνα ο οποίος καθημερινά τη «θωπεύει» (για να μην πω τη βιάζει κανονικά).

Και δεν αναφέρομαι στον μέσο νέο-Έλληνα, αλλά σε εκείνον που θεωρείται «πνευματικός ταγός», αλλά αποδεικνύεται απλό «ταγάρι» (για να χρησιμοποιήσω έναν ποδοσφαιρικό όρο).

Ψεύτης να βγω, αλλά σε μερικά χρόνια οι φιλόλογοι θα μάς είναι πιο απαραίτητοι και από τους γιατρούς…

 

2

Με σκωπτικό ύφος σχολίασε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας την εικόνα μπλε κάδου (ανακύκλωσης) όπου μέσα συνδημότης μας, είχε εναποθέσει σακιά με μπάζα…

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον συμπολίτη μας που φρόντισε να τοποθετήσει τα μπάζα του μέσα στον κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή της επέκτασης Ευαγγελικών (τέρμα Μιαούλη). Να του υπενθυμίσω όμως ότι στους μπλε κάδους ανακύκλωσης βάζουμε ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ. Ελπίζω την επόμενη φορά να πάρει τηλέφωνο στο 11123 για να ξεφορτωθεί τα μπάζα του!» έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας και μερικές φωτογραφίες από τον «τόπο του εγκλήματος».

Η δουλειά μας να γίνεται αντιδήμαρχε…

 

 

3

Το σήμα που έδωσε στην δημοσιότητα η Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι τα «μποτοξ» και τα λίφτινγκ ενδεχομένως να βλάπτουν σοβαρά την όραση και ενίοτε την αισθητική μας.

 

 

 

4

Βόρειο Οδικό Άξονα στην Κρήτη, με διόδια εξήγγειλε από τα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό για όσους αμφισβητούν την γενναιότητα του πρωθυπουργού, ασχέτως αν το συγκεκριμένο μέσον είσπραξης δεν έχει πολλές ελπίδες να μακροημερεύσει στη Λεβεντογέννα!

 

 

5

Μετά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, απάντησε στην Ελληνική Λύση πως δεν έχει δεχθεί κάποιο σχετικό αίτημα από το δήμο Κατερίνης για δημιουργία υδατοδρομίου στην περιοχή μας.

Η απάντηση ήταν η αναμενόμενη, αφού όπως αναφέρεται σ’ αυτήν ένα τέτοιο αίτημα πρέπει να κατατεθεί πρώτα στο Υπουργείο Υποδομών, πράγμα που εδώ και μέρες (με τον πιο επίσημο τρόπο) πληροφορηθήκαμε πως δεν έχει γίνει

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.