Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια… 10-01-2020

1

Πρώην (και νυν) δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν αναδρομικά έως και 10.000 ευρώ.

Το «λαβράκι» το ανακάλυψε πρώην (πλέον) δήμαρχος της Πιερίας «όλως τυχαίως», κατά δήλωσή του.

Τελικά, αν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην ανεύρεση πόρων για τον δήμο του και κατά τη θητεία του, ενδεχομένως ακόμη δήμαρχος θα ήταν!

 

 

2

Αριστερός συνδικαλιστικός «φορέας» έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και στο μακροσκελές κείμενο του, δεν κάνει ούτε «μισή αναφορά» στα «σχέδια των Ιμπεριαλιστών ΝΑΤΟϊκών, Ευρωπαίων και Αμερικανών για νέο αιματοκύλισμα των λαών της Μεσογείου»

Απογοητεύτηκα, έχασαν το καλό σερί…

 

 

3

Ένα ερώτημα με ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες (και κυρίως τις ώρες μετάδοσης των αθλητικών τηλεοπτικών εκπομπών): Είναι ο Γιώργος Μίνος ο «Σάββας Θεοδωρίδης» του ΠΑΟΚ ή ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι ο «Γιώργος Μίνος» του Ολυμπιακού;

 

4

«Οι ΗΠΑ μπορούν να βασίζονται στην Ελλάδα», διαβεβαίωσε τον πρόεδρο Τραμπ ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Καλά, δεν χρειάζεται να πάρουμε και άλλους μαζί μας πέφτοντας! Μπορούμε και μόνοι μας να πέσουμε, όπως έχουμε αποδείξει πολλάκις!

 

 

5

Κάθε φορά που κάποιος θα σας λέει «πόσο στο μάτι μας έχουν βάλει οι ξένοι και πόσο επιβουλεύονται τα καλά της χώρας μας και άλλο πόσο ζηλεύουν τους Έλληνες για την εξυπνάδα τους», να τους δείχνετε αυτή τη φωτογραφία από το ΞΕΝΙΑ στη νότια Πιερία…

Όλη η Ελληνική (και Πιερική) εξυπνάδα των τελευταίων 30 χρόνων, «συμπυκνωμένη» σε μια φωτογραφία (ντροπής)

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.