Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (09-10-2017)

Με τρόπο και… παιχνίδι προσπάθησε να απομακρύνει από το κόκκινο χαλί του τερματισμού τον κ. «Αδέσποτο» ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ. Ο (μόνιμος κάτοικος κέντρου Κατερίνης) σκύλος, δεν φάνηκε να ταράζεται από την πολυκοσμία του κέντρου και τις μουσικές και προτίμησε (παρά τις προσπάθειες του κ. Παυλίδη) να «συνοδεύει» τους δρομείς μέχρι τον τερματισμό. Το αν έλαβε αναμνηστικό μετάλλιο δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα το… δικαιούται!


«Πολύς γαρ ο φιλελευθερισμός, λίγοι δε οι φιλελεύθεροι», πολύ ορθά επεσήμανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Βέβαια σε κάποια άλλη εκδοχή, ένας άλλος Τσακαλώτος (της άλλης πλευράς) θα μπορούσε να πει «Πάρα πολύς γαρ ο αριστερισμός, λίγοι δε οι αριστεροί»…


Με τον αριθμό 1523 αγωνίστηκε και η Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαίδου στο «Τρέχω για την Κατερίνη», συμμετέχοντας και αυτή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης. Η Κατερινιώτισα αθλήτρια, τερμάτισε δεύτερη στις γυναίκες και έδειξε οτι μπορεί να τα καταφέρει και σε αθλήματα χωρίς… κουπί!

Όσο για τη διοργάνωση τη χάρηκαν, όχι μόνο οι 2000 δρομείς, αλλά και ο πολύς κόσμος που κατέβηκε στο κέντρο της Κατερίνης για να χειροκροτήσει τους συμμετέχοντες

Για την ιστορία να πούμε οτι πρώτος το νήμα του τερματισμού έκοψε ο αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης Αντώνης Παπαδημητρίου (00:25:10), δεύτερος ο Κατερινιώτης αθλητής του ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Γραμμένος (00:25:37) και τρίτος ο Αθλητής του Συλλόγου Ολύμπιοι Δρομείς Λεπτοκαρυάς Κωνσταντίνος Σιαμήτρας (00:27:48).

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ελένη Κοζανίτη (00:32:24), δεύτερη η αθλήτρια του ΝΟΚΑΤ Κατερίνα Νικολαϊδου (00:33:44) και τρίτη η αθλήτρια του «Ζευς» Αλεξάνδρα Σουλιώτου (00:34:32)


Και επειδή η Δευτέρα (για όσους εργάζονται) είναι παραδοσιακά δύσκολη μέρα, σκεφτείτε οτι η επόμενη Δευτέρα είναι αργία και ευκαιρία για τριήμερη εξόρμηση (αν έχετε πληρώσει τις δόσεις ΕΝΦΙΑ, φόρου εισοδήματος, τη ρύθμιση στο ρεύμα, το λογαριασμό της ΔΕΗ, του τηλεφώνου, του νερού και τον ΦΠΑ και σας έχει περισέψει κανένα ευρώ…)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ