Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 09-03-2020

 

1

Την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ ευθύνης του και την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Πνευματικό Κέντρο (συνεδριακή αίθουσα και αίθουσα Α΄ ορόφου) για 4 εβδομάδες ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την προστασία του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων από τον κορωνοϊό.

Άντε σιγά, σιγά να προσαρμοζόμαστε με τι νέες συνθήκες, διατηρώντας την ψυχραιμία μας, αλλά και το… χιούμορ μας!

 

2

Φαίνεται παράξενο σε κάποιους, πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως ο κορωναϊός ΔΕΝ μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία. Και να φανταστείτε ότι οι περισσότεροι εξ αυτών πίστευαν πως με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 θα αλλάζαμε την Ευρώπη!

Μεταξύ μας, πιο «πιστευτό» μου φαίνεται να μην μεταδίδεται ο ιός μέσω της Θείας Κοινωνίας…

 

 

3

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Κορονοϊό (επαναλαμβάνω), έως την στιγμή που ο ιός θα αρχίσει να εξαπλώνεται (ή να μεταδίδεται) με την ταχύτητα μετάδοσης της ηλιθιότητας. Και αν θέλετε, προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως η ηλιθιότητα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τον (οποιοδήποτε) ιό… Εξάλλου το να βρεθεί εμβόλιο για τον (οποιοδήποτε) ιό είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Το να βρεθεί φάρμακο για την ηλιθιότητα, «δεν παίζει με την καμία»!

 

 

4

Με δικό της περίπτερο, συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Τargi Turystyczne 2020 στο Βρότσλαφ της Νότιας Πολωνίας.

Η πολωνική αγορά είναι ιδιαίτερα θερμή για την Ελλάδα, ενώ η Παραλία Κατερίνης αποτελεί σημαντικό προορισμό για τον πολωνικό κοινό, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Ζωγράφος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συγκεκριμένη έκθεση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.