Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 09-03-2018

Δεν θα μείνει ρουθούνι κάμπιας (ξέρετε αυτου κιτρινόμαυρου σκουληκιού που μεταλάσσεται καταλήγοντας σε μια ωραία πεταλούδα) στο Πάρκο της Κατερίνης αφού «κομάντο»-γεωπόνοι, εφαρμόζοντας (οικολογικές ευτυχώς) μεθόδους σταδιακά, κάθε χρόνο μειώνουν τον πληθυσμό τους κατά 15 με 20% σε σχέση με τον προηγούμενο. Και πολύ καλά κάνουν δηλαδή! Ή το «ζωντανό» θα γίνεται κατευθείαν πεταλούδα ή να φύγει να πάει αλλού! Δεν μπορεί ο καθείς να κάνει ότι θέλει!

(Πάντως, μια ακόμα καλή λύση και παράλληλα αγχολυτική, θα ήταν την εξόντωση της κάμπιας από τα δέντρα να αναλάβουν καταστηματάρχες της Κατερίνης, τουλάχιστον έως ότου ο πληθυσμός των μυγών επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα… έτσι και η οικολογική ισορροπία δεν θα διαταραχθεί, αλλά και οι ίδιοι θα εξασκηθούν στο σημάδι και άλλων «εντόμων»!)


Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας υπό την προεδρία του Απόστολου Τζιτζικώστα και με τη συμμετοχή όλων των αντιπεριφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας.
Αν και βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει και ένα… μήνυμα (και δεν εννοώ sms).
Έτσι λοιπόν ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε από του αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».
Κοινώς, ζήτησε να του αδειάζουν τη γωνία… Άποψη μου πάντως είναι οτι ουδείς εκ των ενδιαφερομένων θα του «αδειάσει τη γωνιά» μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά εν τέλει όλο και κάποιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής ή δήμαρχος, διότι κάποιος σήμερα δεν θέλει και μετά από πέντε μήνες θέλει!


2.161 οικογένειες θα περάσουν (χθες και σήμερα), από τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, στο ΤΕΙ της Κατερίνης. (Επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Κατερίνης)

Σύμφωνα με τα στοιχεία (που έχω κρατήσει) από την τελευταία φορά, ο αριθμός δικαιούχων (οικογενειών) έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά 200…!

Σύντροφοι, την τσακίσαμε την κρίση, την διαλύσαμε την ανεργία…! Βάλτε φρένο στην ανάπτυξη γιατί θα εκτροχιαστούμε!


Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Κατερίνης πραγματοποίησαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των αντιδράσεων τους, για την αφαίρεση (μεταξύ άλλων) τριών βαθμών από την ομάδα τους.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, παρέδωσαν και κείμενο με τις θέσεις τους στην αντιδήμαρχο Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου
Ήταν άτυχοι όμως, διότι κανονικά, θα έπρεπε να κατέβει να παραλάβει το κείμενο διαμαρτυρίας ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Δημήτρης ο Βαϊνάς! Θα είχε και την ευκαιρία να εξηγήσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και το γιατί είναι δίκαιο να τιμωρηθεί η ομάδα τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!
Την άλλη φορά, «συνάρρωστοι» ΠΑΟΚτσήδες τέτοια ψηφίσματα στον κ. Βαϊνά ή στον κ. Παπαζιώγα, (που επίσης είναι καλά καταρτισμένος επί των ποδοσφαιρικών θεμάτων).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ