Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 09-02-2018

«Χρόνια πολλά» στον (εδώ και 13 έτη αποβιώσαντα) πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Ρήγκαν «ευχήθηκε» ο Ντόναλντ Τράμπ…

Ως Κατερινιώτες, δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει η ευχή για «μακροημέρευση» ενός νεκρού, αφού ως γνωστόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εμείς έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε το… μέλλον τους.

Τουλάχιστον 25 χρόνια μπροστά από τους αμερικάνους είμαστε!


Το πιο εξευτελιστικό και συνάμα προσβλητικό (για προσωπικότητα) που αναφέρεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis (τουλάχιστον από όσα έχουν διαρέυσει) αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή… «με τον ανωτέρο τρόπο ο τότε υπουργός υγείας Αβραμόπουλος παρέσυρε τον τότε πρωθυπουργό (Κ. Καραμανλή), ο οποίος τελούσε εν αγνοία, να εξαγγείλει οτι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού της…»

Παρασύρθηκε λοιπόν (και όχι πείστηκε) ο πρώην πρωθυπουργός από τον Δημήτρη τον Αβραμόπουλο….

Εντάξει, είπαμε να δουλευόμαστε μεταξύ μας, αλλά μην του βγάλουμε και τα μάτια!


Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους εσάς που εχθές τσικνίσατε και σήμερα πρέπει να κάνετε εξετάσεις χοληστερίνης… Καλά αποτελέσματα!


Με θέρμη υποδέχθηκαν οι αγορές το νέο 7ετές Ελληνικό ομόλογο. Καλά μην κάνετε και πολλές χαρές, διότι με «θέρμη» υποδέχθηκε και η ΑΕΚ προχθές τον Ολυμπιακό και (πάλι) του έριξε δυο «τεμάχια». Το οτι σε υποδέχεται με «θέρμη» κάποιος δεν σημαίνει πάντα οτι είναι για το καλό σου…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ