Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα..Τέτοια Λόγια!!! 08-02-2018

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι υπουργοί Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας, παρουσιάστηκε  το Σχέδιο Νόμου – που έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή – «Διατάξεις για την Παραγωγή Τελικών Προϊόντων Φαρμακευτικής Κάνναβης».

Το Σχέδιο Νόμου ρυθμίζει το πεδίο παραγωγής, ελέγχου και διάθεσης των σκευασμάτων που περιέχουν  φαρμακευτική κάνναβη με σκοπό να προωθηθούν παραγωγικές επενδύσεις στον τομέα αυτό και να προκύψουν αναπτυξιακά οφέλη στην οικονομία και το κράτος.

Όλα πρίμα πάνε για την Κυβέρνηση. Το «Σκοπιανό» λύνεται, το συλλαλητήριο στην Αθήνα απέτυχε (τι είναι 140.000 κόσμος), ο Σαμαράς βγαίνει στη «σέντρα» (για τη Novartis) και από πάνω ουρές επενδυτών συνωστίζονται για να επενδύσουν σε φαρμακευτική κάνναβη…


Και όποιος νομίζει οτι υποψηφιότητες εκδηλώνονται μόνο για το Δήμο Κατερίνης απατάται…

Σε άλλους δήμους, το πράμα παίρνει πιο επίσημη μορφή. Από Δευτέρα τα νεότερα.


Και αισίως φτάσαμε, στη δεύτερη αγαπημένη ημέρα των Ελλήνων μετά το Πάσχα. Η Τσικνοπέμπτη, ίσως αποτελεί την μοναδική αγαπημένη μέρα των Ελλήνων ή οποία είναι εργάσιμη!

Είναι από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, μάλλον.


Τέταρτη νομική σχολή (στην Πάτρα αυτή τη φορά) ιδρύεται από το Υπουργείο Παιδείας. Ας πει κάποιος στον υπουργό, οτι πλέον οι μόνοι νέοι δικηγόροι που διαβιούν αξιοπρεπώς, είναι αυτοί που εγκατέλειψαν εγκαίρως το επάγγελμα και ασχολήθηκαν με κάτι άλλο. Ωστόσο, δεν είναι κακό κάθε οικογένεια να έχει και έναν δικηγόρο, καθότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί…


Ερώτηση: Αυτοί οι «προστατευόμενοι μάρτυρες», από τον Τόσκα προστατεύονται;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ