Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 08-01-2018

 Μας πήραν τα φράγκα, μας παίρνουν το όνομα της Μακεδονίας, ε όχι να μας πάρουν και τις σακούλες!


 «Θολό» παραμένει (προς το παρόν) το πρόγραμμα της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πιερία την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα ολίγα που ξέρουμε, θα επισκεφθεί βόρεια και νότια Πιερία, αλλά και την Κατερίνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, οτι δεν θα επισκεφθεί κανένα δημαρχείο και βέβαια ούτε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, αφού θέλει να έχει συναντήσεις κατ ιδίαν με πολίτες και όχι με τους εκπροσώπους τους.

Πληροφορίες πάντως που θέλουν ήδη να ετοιμάζονται «επιστολές διαμαρτυρίας» προς τη ΝΟΔΕ για τη μη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος σε «αυτοδιοικητικά κτίρια» ελέγχονται ως ανακριβείς! Βέβαια, με τόσα που έχουμε δει (και διαβάσει) δεν αποκλείεται να το ζήσουμε και αυτό!


 Όποιος «αυτοδιοικητικός» (διαχρονικά) δεν έχει κάνει παρέμβαση για σχόλιο ή σχολιασμό δημοσιογράφου, να σηκώσει το χέρι!

Αλλά δεν «μέμφομαι» (που θα έπρεπε δηλαδή…) τον «θιγόμενο»… Μέμφομαι εκείνον, που αντί να στείλει ένα κοκτέιλ ηρεμηστικών στον «διαμαρτυρόμενο», αυτός ψάχνει να βρει το επίμαχο σχόλιο!


Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς». Η αιμοδοσία θα γίνει στο Νοσοκομείο Κατερίνης από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Όσοι μπορούν (και θέλουν) ας χαρίσουν λίγο από το αίμα τους… Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα χρειαστεί μια φιάλη και πόσο μεγάλο δώρο είναι για τον ασθενή και τους συγγενείς του!


Συνάντηση και «εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης» είχε η πρώην Βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Οι διεργασίες για την μορφοποίηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είναι σε εξέλιξη και όσο θα πλησιάζουμε προς το συνέδριο του Κινήματος (16-18 Μαρτίου) θα εντείνονται, αφού εκεί ο νέος φορέας θα κληθεί να διατυπώσει τη διακήρυξή του.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ