Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 07-09-2018

Στο πλαίσιο διαβούλευσης για τη ρύθμιση θεμάτων εμπορίας και διακίνησης ακτινιδίων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διοργανώνει (το απόγευμα) συζήτηση στη… Βέροια!

Ας πει κάποιους στους ειδήμονες των Υπουργείων (και δεν είναι φαινόμενο μόνο της παρούσας κυβέρνησης) ότι η Βέροια παράγει ροδάκινα! Ακτινίδια, παράγει η Πιερία!

Φανταστείτε, να γινόταν μια αντίστοιχη διαβούλευση για το ελαιόλαδο και αντί να ξεκινήσει από την Μεσσηνία ή την Κρήτη, να ξεκινούσε από την… Πιερία!

Εντάξει το καταλάβαμε ότι η Πιερία δεν περιλαμβάνεται στις περιοχές επισκέψεων από κυβερνητικά στελέχη ενόψει ΔΕΘ, αλλά αε μην το ξεφτιλίσουμε κι όλας!


Μια ακόμα υποψηφιότητα (από τον χώρο της αριστεράς αυτή τη φορά) προστέθηκε στον κατάλογο των υποψηφίων δημάρχων Κατερίνης.

Χθες, ήταν η σειρά του Γρηγόρη Ζάννα να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, σημειώνοντας πως το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσει και τον συνδυασμό του.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο κ. Ζάννας υπήρξε εκ των σημαντικότερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας (στα δύσκολα χρόνια), ενώ το 2012 ήταν πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία, που όμως εκείνη την χρονιά δεν κατάφερε να «πάρει» έδρα στην Κατερίνη.

Προς το παρόν για το Δήμο Κατερίνης, έχουμε (επισήμως) τέσσερις ενδιαφερόμενους, ενώ απομένει η ανακοίνωση μιας (τουλάχιστον) ακόμη υποψηφιότητας στις 21 Σεπτεμβρίου.

Και αν στις 4 συν μια υποψηφιότητες προσθέσουμε και το γεγονός ότι υποψήφιος θα προκύψει και από το χώρο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει το Μάιο.


 

Μετά την «αποκάλυψη» ότι η ΔΕΗ εξαγόρασε (λίγους μήνες πριν την συμφωνία των Πρεσπών) έναντι 4,8 εκατομμυρίων ευρώ, εταιρεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων, θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω δημόσια επιχείρηση, προκαλεί σοκ στους Έλληνες με κάτι άλλο πέραν των… λογαριασμών της!

Από ότι φαίνεται στο «περιθώριο της συμφωνίας των Πρεσπών» εκτός από «ρωσικά κεφάλαια» (όπως υποστήιξε η κυβέρνηση) κινήθηκαν και… ελληνικά και μάλιστα δημόσιας επιχείρησης!


Πιστή στην παράδοση η ΚΝΕ, διοργανώνει την Κυριακή και τη Δευτέρα το φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο θέατρο του πάρκου Κατερίνης.

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, (Δευτέρα 9 το βράδυ), θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία βασίζεται στη ζωή και τους αγώνες του «πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ» Άρη Βελουχιώτη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ