Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 07-03-2018

Σε κλειστό χώρο (εκεί που απαγορεύεται υποτίθεται το κάπνισμα) συνελαβε ο φωτογραφικός φακός τον ΥΠΟΥΡΓΟ Υποδομών κ. Σπίρτζη να «φουμάρει» (ως ειδικός στα φούμαρα…)

Αν όλοι οι δικαστές ήταν επιπέδου Μαρίας Σκολαρίκη (της δικαστίνας που τιμώρησε τον ΠΑΟΚ), ο Σπίρτζης θα «έτρωγε καμπάνα» 3.000 ευρώ και μείον τρεις ο ΠΑΟΚ! Έτσι για την αλητεία!

Πάντως έχουμε δει και χειρότερα, όπως υπουργό να καπνίζει σε (εσωτερικό) χώρο νοσοκομείου, καθότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης κάνουν ότι μπορούν για να μας θυμίζουν πως είναι κάθε λέξη του συντάγματος!

Θα μου πείτε «και τί είναι 3.000 ευρώ;» Ε όσο να πεις, είναι τρεις μήνες επίδομα ενοικίου για εξωκοινοβουλευτικό υπουργό!


Περισσότεροι από 2.600 μαθητές και 200 εκπαιδευτικοί νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του νομού, ενημερώθηκαν για θέματα πρόληψης αστικών και δασικών πυρκαγιών.

Η ενημέρωση έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης (σε διάστημα τριών μηνών) και σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στόχος της δράσης ήταν να κατανοήσουν οι μαθητές το φαινόμενο της Πυρκαγιάς και τους κινδύνους που εγκυμονεί αλλά και τι πρέπει να πράξουν σε περίπτωση τέτοιων καταστάσεων χωρίς να εκτεθούν σε κίνδυνο.

Χρήσιμο μάθημα (και ευχόμαστε αχρείαστο!)


Επαναστατική επανεμφάνιση έκανε ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού Σωματείου των ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά τη χθεσινή κινητοποίηση της συμπαθούς τάξης των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Ο Θύμιος σαν έτοιμος από καιρό, εμφανίστηκε μαχητικός, αγνωνιστικός και με φρεσκοβαμμένο το μαλλί (στο γλυκό χρώμα του κομοδίνου), έστειλε σαφέστατο μήνυμα (για να μην πω απείλησε ευθέως) πως αν δεν γίνουν έλεγχοι (όταν και αν, ψηφιστεί ο νόμος που θέτει περιορισμούς στην Uber), οι οδηγοί ταξί θα κάνουν «Κούγκι» τον τουρισμό το καλοκαίρι.

Ναι, τώρα θα τον κάνουν «Κούγκι»… Τόσα χρόνια τους είχανε στα ώπα-ώπα τους επισκέπτες και δεν τους κατακλέβανε! Πάρ’ αυτά, μπορεί και να υπάρξει και κάποιος εισαγγελέας που θα καλέσει το στέλεχος (πλέον) των ΑΝΕΛ, να διευκρινήσει τι ακριβώς εννοεί «Κούγκι»…


Θεωρώ άδικη την κριτική στην κυβέρνηση για τον διορισμό του υιού Παπαγγελόπουλου (νυν αν. Υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ επί Κ.Καραμανλή) Πρώτον, το ποσό που ετησίως θα λαμβάνει για τις υπηρεσίες ο υιός Παπαγγελόπουλος είναι μόλις 56.000 ευρώ (άρα αμελητέο μπρος στα 23 δις της Νοβάρτις) και δεύτερον (και σημαντικότερο) η πρόσληψη δεν είναι ρουσφέτι στον πατέρα, αλλά στον Καραμανλή, καθότι αν αρχίσετε να μετράτε πόσοι «Καραμανλικοί» έχουν πιάσει πόστα σ’ αυτήν την κυβέρνηση, θα χάσετε το λογαριασμό!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ