Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 06-11-2017

Με ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο του φίλου μου του Δημήτρη του Ρουκά, για τον μαντρότοιχο επί της οδού Επισκόπου Μακαρίου Κίτρους…
Εντάξει, είπαμε, παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι δα και το Σινικό τείχος!


Στην τελική ευθεία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για τις εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας. Κάτι άρχισε να κινείται (και δημοσίως) και στην Πιερία, με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, να παρουσιάζει τους υποψηφίους του συνδυασμού του, την Τετάρτη το απόγευμα (6 μμ) στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.
Και βέβαια, δεν αποτελεί είδηση το γεγονός… Είδηση θα είναι, αν βρεθεί «γεναίος» να κάνει τον αντίπαλο, πράγμα μάλλον απίθανο…


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (και) στην πόλη μας για 4η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση για τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Μητέρες με τα παιδιά τους, αλλά και μπαμπάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας «ΠΙΕΡΙΑ: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας» και πλημμύρισαν το μεσημέρι της Κυριακής την Πλ. Δημαρχείου, μετατρέποντας την εκδήλωση σε μια πραγματική γιορτή για τον θηλασμό.
Στις 12 το μεσημέρι δεκάδες μανούλες θήλασαν δημόσια στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία της Κατερίνης για την ανάγκη απενοχοποίησης του φυσικού τρόπου διατροφής των βρεφών και των νηπίων και προσμετρήθηκαν στις εκατοντάδες μανούλες που ταυτόχρονα θήλασαν δημόσια σε πάνω από 55 πόλεις της Ελλάδας.


«Ρώσικη» υποδοχή χθες, στους παίκτες του Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους «επιστήμονες» του Ολυμπιακού. Τους πέταξαν… ρούβλια στο ζέσταμα.
Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο συλλόγων, εξαιτίας των καταγγελιών που έκανε ο Πλατανιάς ότι στο περσινό ματς στο ίδιο γήπεδο η αποστολή δέχθηκε επίθεση στο ημίχρονο. (Προφανώς πέρυσι τους υποδέχθηκαν μόνο με μπουκέτα λουλουδιών, αλλά κάποιο ρακούν είχε σβήσει από τον υπολογιστή όλα όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες και δεν μπορούσε να αποδείξει το δίκιο του ο Ολυμπιακός).

5
Μια ακόμη αλλαγή προπονητή για την ομάδα ποδοσφαίρου του Πιερικού… Παίζει φέτος, να έχει αλλάξει περισσότερους προπονητές ακόμη και από την Λάρισα του Κούγια! Πάντως τόσο δύσκολος που είναι ο πάγκος του Πιερικού, θα είναι άθλος αν ο νέος προπονητής φάει γαλοπούλα τα Χριστούγεννα… Για την παρέλαση, δεν το συζητάμε! Μέχρι τις 25 Μαρτίου, υπάρχει πολύς δρόμος.
Πέρα από όλα αυτά, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τον Γιώργο τον Κοκαβίδη και τη διοίκηση να «στρώσουν» τα πράγματα στην ομάδα και αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι… Και να δώσουν και πίστωση χρόνου στη διοίκηση… Περισσότερη από όσο δίνει αυτή στους προπονητές

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ