Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (06-10-2017)

Από «δημόσιο φορέα» και όχι από τους «πελάτες» θέλει να αξιολογείται η παροχή υπηρεσίας του κάθε οδηγού ταξί, ο «αρχι-ταξιάρχης» Λυμπερόπουλος.
Λες και όταν αυτός πάει σε μια ταβέρνα δεν «αξιολογεί» το σέρβις ή την ποιότητα του φαγητού που παραγγέλνει, αλλά «φωνάζει» την αρμόδια υπηρεσία να κάνει τον έλεγχο… Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει η σχετική εφαρμογή για τα ταξί, όταν υπάρχει για όλα (σχεδόν) τα εστιατόρια, τις καφετέριες και κάθε εμπορική επιχείρηση!


Στην ιστορία πέρασε και η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας και… πάμε για άλλα!
Ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των επισκεπτών (λογικά) θα δώσει το Επιμελητήριο τις επόμενες μέρες οπότε θα δούμε και στην πράξη αν οι στόχοι που είχαν θέσει οι διοργανωτές εξ’ αρχής έχουν επιτευχθεί όλοι.
Ωστόσο, έχει σημασία τι λένε όσοι «φιλοξενήθηκαν» στην Έκθεση και δεν ανήκουν κατ’ ανάγκη στο στενό επιχειρηματικό πλαίσιο.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, η έκθεση ήταν μια καλή ευκαιρία για τις δομές του Ψυχιατρικού Τομέα να αναδείξουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό, τα έργα δημιουργικής απασχόλησης των μελών ενημερώνοντας τους επισκέπτες με έντυπο υλικό για τις δράσεις των Κέντρων Ημέρας.
«Οι επισκέπτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και της συμπαράσταση τους στο έργο που επιτελείται και ιδιαίτερα έντονο ήταν το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν, όπως ανέφεραν τα στελέχη των δομών που συμμετείχαν στην έκθεση, σχετικά με τους τρόπους κατασκευής και δημιουργίας των εκθεμάτων» αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία δεν ξέχασε να εκφράσει το «ευχαριστώ» της στους διοργανωτές.


Ένα εξαιρετικό διήμερο διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό, για να γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της (σε πείσμα των οχτρών της). Σύλλογοι από κάθε γωνιά της Πιερίας παρέλασαν από την σκηνή του Καπνικού Σταθμού… Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς «πέντε παλαβοί» κατάφεραν να μετατρέψουν ένα «αχούρι» (όπως ήταν επί χρόνια το συγκεκριμένο κτίριο) σε έναν χώρο απόλυτα χρήσιμο για την πόλη
(Τα όσα κατάφερε η Εθελοντική Ομάδα στον Καπνικό σταθμό, είναι εξίσου εντυπωσιακά με το πώς «πέντε πονηροί» καταφέρνουν, υποδομές πολλών εκατομμυρίων να τις κάνουν αχούρια…)


Καμιά τριακοσαριά στρέμματα (μόνο) στο Ελληνικό, είναι αρχαιολογικός χώρος σύμφωνα με το ΚΑΣ… Και νόμιζα οτι η περίοδος εκπτώσεων είχε τελειώσει στα τέλη του Αυγούστου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ