Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 06-06-2018

Κάποτε ήταν μια προσωπικότητα, που είχε βάλει «αμέτι μουχαμέτι» να γίνει δήμαρχος σε έναν Δήμο (πλούσιο και με προοπτικές εννοείται).
Πρώτος από όλους (για να προλάβει άλλους επίδοξους υποψηφίους δημάρχους) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μέχρι και αφίσες τύπωσε (ως υποψήφιος) γεμίζοντας το Δήμο του, με την συμπαθητική του φάτσα. Δεν είχε αφήσει κολώνα της ΔΕΗ «αστόλιστη»! Ο καιρός περνούσε, ο χρόνος «μάζευε» προς τις εκλογές αλλά συνδυασμό δεν ανακοίνωνε… Τι να τον κάνεις θα μου πεις τον συνδυασμό, αν τραβάει ο αρχηγός!
Αποτέλεσμα τελικά ήταν, να μην καταφέρει να καταρτίσει συνδυασμό και εννοείται να μην είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος!
Παρ’ αυτά, η προσωπικότητά του «κοσμεί» την τοπική ιστορία (της περιοχής του), αφού στα κατάστοιχα της ιστορίας έμεινε ως «ο δήμαρχος της κολώνας»…
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα είναι παντελώς τυχαία, αφού το εν λόγω κείμενο, αποτελεί (προφητικό;) προϊόν διεστραμένης (πολιτικής) φαντασίας.


Ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Κεραηλίδης, παρουσιάζει απόψε στην Αστική Σχολή το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο «Ζωή είναι θα περάσει»
Η παρουσίαση είναι στην επάνω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Πάρκο και θα ξεκινήσει αμέσως μετά το συλλαλητήριο που λίγη ώρα πριν, θα πραγματοποιείται στην πλατεία.
Για το βιβλίο του Δημήτρη, θα μιλήσει η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η Λογοτέχνις Μίνα Παπανικολάου και ο επιχειρηματίας Μάκης Αμβροσιάδης.
Με την παρουσίαση έχει επιφορτιστεί η (πάντα) καλή συνάδελφος Κατερίνα Τσαλού.
Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή μέρα και ευχόμαστε «καλοτάξιδο» στο νέο βιβλίου του Δημήτρη!


Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ενώ κατά τη φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ οι συγκεντρώσεις του λαού βοηθούν μια διαπραγμάτευση, ΔΕΝ στηρίζει τα σημερινά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία…
Δύο «τινά» μπορεί να συμβαίνουν: ή κατάλαβε πως το «κάλεσμα-πείραμα» των συγκεντρώσεων πριν από κάθε διαπραγμάτευση είναι μια «μπαρούφα» ή η διαπραγματευτική θέση που έχει για τη λύση με τα Σκόπια, είναι διαφορετική από εκείνη της πλειοψηφίας του λαού…
Δεν ξεχνάμε, οτι η κυβέρνηση της «Πρώτη Φορά Αριστερά» ήταν αυτή που το 2015 (κανά δυο μέρες αφότου ορκίστηκε) καλούσε σε συγκέντρωση το λαό ενόψει της διαπραγμάτευσης που τότε άρχιζε με την τρόικα…


Δεν μας έφταναν οι ανακοινώσεις των υποψηφίων δημάρχων (1,5 χρόνο πριν τις εκλογές) έχουμε και τις ανακοινώσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων!
Λοιπόν, έτσι όπως πάει το πράγμα και αν έχουμε μια ανακοίνωση υποψηφιότητας δημάρχου την εβδομάδα (παίρνω το καλό σενάριο) μέχρι τον Σεπτέμβρη του ’19 υπολογίζω ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κατερίνης θα είναι καμιά εξηνταριά!
Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη σε όλους (μας)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ