Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα.. τέτοια λόγια! 05022019

Την χρηματοδότηση ενός ακόμη έργου με προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ (συγκεκριμένα 2,6 εκ.) αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη Παρασκευή ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όχι η στήλη δεν διαθέτει (ακόμη) μαντικές ιδιότητες. Η είδηση προκύπτει από τα θέματα ημερήσιας διάταξης, όπου το 16ο αφορά την  «αποδοχή απόφασης Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για ένταξη της πράξης “Ενεργειακή αναβάθμιση δημαρχιακού μεγάρου Δήμου Κατερίνης” στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020” και προσεχούς χρηματοδότησης»


Την τιμητική τους φαίνεται να έχουν οι Πιεριείς δημοσιογράφοι στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση, αφού ακόμη ένας συνάδελφος ανακοινώνει την Τετάρτη την πρόθεσή του, να διεκδικήσει το Δήμο Κατερίνης.

Μετά την Χριστίνα Σιδηροπούλου (με τον κ. Νταντάμη), τον Γιάννη Τσιμπονίδη (με τον κ. Κουκοδήμο) και τον Δημήτρη Κεραηλίδη (με δικό του συνδυασμό) και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος) θα είναι υποψήφιος στην Κατερίνη. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα (σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης)

Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και το γεγονός ότι και ο, με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης είναι επίσης δημοσιογράφος, τότε… συμπληρώνεται το κάδρο.

Εγώ για να εξηγούμε (προς το παρόν) δεν είμαι υποψήφιος!


Μπορεί να απαντήσει κάποιος στο αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Αν ναι, τότε δεν πρέπει να μας πειράζει η παρέμβαση του «δυτικού διεθνούς παράγοντα» στα εσωτερικά της Βενεζουέλας. Νόμιμος πρόεδρος ενός κράτους (νομίζω) είναι ο εκλεγμένος από το λαό του, όσο κακός και αν είναι αυτός…

Το αν προέκυψε από διαβλητές εκλογές, είναι ένα άλλο ζήτημα. Το κορυφαίο είναι, ότι ένας λαός υποφέρει (ήδη) και δεν χρειάζεται να του «καρφώσουν» ένα ακόμη πρόβλημα.


Μια ακόμη επιλογή θα έχουν οι Έλληνες στην κάλπη για τις εθνικές εκλογές (όταν αυτές γίνουν) μετά και την πρόθεση της Έφης Θώδη να δημιουργήσει (και αυτή) κόμμα.

Μάλιστα ανακοίνωσε την πρόθεσή της, με την βαρυσήμαντη και άκρως αποστομωτική δήλωση: «θα κάνω κι εγώ κόμμα! Ο Τσίπρας είναι καλύτερος;»

Η αλήθεια είναι κα. Θώδη μου, ότι δεν τον έχω ακούσει να τραγουδάει, οπότε οι πιθανότητες μάλλον δεν είναι μαζί σου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ