Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 05-12-2018

Η υπόθεση Ριχάρδου (η διερεύνηση της οποία είναι σε εξέλιξη), αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα «ανθρωποφαγίας» από μέσα ενημέρωσης, αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Η δικαιοσύνη φαίνεται ότι αλλάζει «πλεύση» βλέποντας ότι ενδεχομένως τα στοιχεία που διαθέτει δεν επαρκούν και ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί.

Και αν συμβεί αυτό, ελπίζουμε να μην ζητήσει το βάρος του σε χρυσό ως αποζημίωση από το Ελληνικό δημόσιο, επειδή «ξέχασε» (ακόμη και ο πρωθυπουργός) το τεκμήριο της αθωότητας.


Κουραστικό έχει καταντήσει και αν μη τι άλλο δεν πιάνει πλέον το «κάθε μέρα και μια αποχώρηση». Βέβαια, από την άλλη γεννάται και το ερώτημα πώς αποχωρεί κάποιος από ένα Δημοτικό Συμβούλιο, όταν επί 4 χρόνια οι συνάδελφοί του, κάνανε «μαύρα μάτια» να τον δούν!


Δεν μας έφταναν τα «γραπτά μηνύματα», εσχάτως εμφανίστηκαν και τα «τηλεοπτικά» για να μας θυμίζουν τα όσα δεν έγιναν, ακόμη και αν εμείς οι ίδιοι είχαμε την ευκαιρία, αλλά προφανώς όχι την ικανότητα και δεν κάναμε.


Για διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα αλλά και για Μακεδονία του Αιγαίου, έκανε λόγο (μιλώντας σε Σκοπιανό ακροατήριο) ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και στην Ελλάδα «έπεσαν από τα σύννεφα».

Εδώ το κατάλαβαν ως και οι μαθητές του Γυμνασίου ότι εκεί το «πάει» ο Ζάεφ με την περιβόητη συμφωνία των Σκοπίων! Εντάξει, οι δηλώσεις του Ζάεφ, απλά «δικαιώνουν» τους μαθητές για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ