Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 05-12-2017

«Πλάτη» στην ελληνική οικονομία βάζουν οι Γάλλοι οι οποίοι φέρεται να φέρνουν 2,1 δισ. επενδύσεις στη χώρα μας.
Ωραία, να έχουν να ασχολούνται με κάτι οι έλληνες γραφειοκράτες, διότι τα τελευταία χρόνια με την απουσία επενδύσεων είχαν στερηθεί την ικανοποίηση του, να τις… διώχνουν!


Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ είμαι με την Μποφίλιου. Είναι η μόνη που μπορεί να μας εντρυφήσει στον Τροτσκισμό. Αν τυχόν ξεκινήσει ιδιαίτερα, δηλώνω οτι θα εγγραφώ πρώτος στη λίστα των μαθητών της, αρκεί να πάψει να τραγουδάει ρε παιδιά!


Η δικηγόρος Ασημίνα Στρίμπα, εκλέχθηκε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, μετά και την ολοκλήρωση χθες του δεύετρου γύρου των εκλογών.
Η Ασημίνα Στρίμπα έλαβε 118 ψήφους, έναντι 109 του συνυποψηφίου της Γιώργου Μπαλάτου.
243 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου προσήλθαν χθες στην κάλπη, από την οποία βγήκαν ακόμη, 4 λευκά και 2 άκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί, οτι η κ. Στρίμπα αποτελεί από τα ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, ενώ έχει ασχοληθεί με τα κοινά και στο παρελθόν, αφού έχει διατελέσει και Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαστεργίου.


Στην κυριολεξία ο Άι Βασίλης έφερε το δέντρο στον Καπνικό Σταθμό. Και για τους περίεργους, να πούμε οτι το δέντρο είναι Πιερικής «παραγωγής» και ο Άι Βασίλης εξσφάλισε όλες τις σχετικές άδειες από το δασαρχείο για την κοπή και μεταφορά του.
Καθότι, ούτε αν είσαι άγιος δεν ξεμπλέκεις με το Ελληνικό δημόσιο, είτε αυτό είναι δασαρχείο, είτε ΔΟΥ, είτε Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!
Για την ιστορία (και σημειώστε το στο ημερολόγιό σας) τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό, θα ανάψουν στις 11 Δεκεμβρίου!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ