Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 05-07-2018

 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας ήταν αυτό ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιαπωνία, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να ανατρέψουν σε λίγα λεπτά το εις βάρος τους 2-0.

Το πιο εντυπωσιακό (για κάποιους) ήταν ότι στο τρίτο γκολ, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα οι Βέλγοι άλλαξαν τρεις πάσες, έκαναν εκπληκτική κούρσα, μια προσποίηση και σκόραραν!

Με τους μόνους που μπορούν να συγκριθούν οι Βέλγοι, είναι οι «κοκκινοι διάβολοι» της Ελλάδας οι οποίοι στον ίδιο χρόνο, είναι ικανοί να υπογράψουν έως και τρία μνημόνια!


Γατάκια όταν εμείς (πρωτοπόροι) λέγαμε «Φεστιβάλ Ολύμπου η Επίδαυρος της Βορείου Ελλάδος», εσείς ακόμη δεν είχατε ανακαλύψει ούτε τον Καιάδα!


Δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν (και πολύ σωστά έκαναν) διότι σε κείμενο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρονταν ο όρος «λαθρομετανάστευση», τον οποίο οι ίδιοι χαρακτηρίζουν «αδόκιμο».

Δεν λέω, αδόκιμος όρος η «λαθρομετανάστευση», αλλά σαν πως είναι πιο δόκιμος ο όρος «Βόρεια Μακεδονία»;


Προφανώς, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και ο προϊστάμενος καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης, είναι σε θερινή άδεια και τους αναπληρώνει ο δήμαρχος. Άλλη εξήγηση αδυνατώ να βρω, για τους λόγους που ανάγκασαν τον κ. Χιονίδη να κυνηγάει την… γόπα!


«Μάλωσε» λέει ο Κυριάκος τον Μοσχοβισί…

ΔΕΝ περιγράφω άλλο!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ