Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 05-01-2018

 Και ξαφνικά, είναι θέμα η χρέωση της πλαστικής σακούλας στα σούπερ μάρκετ (κατά 4 λεπτά του ευρώ) και δεν είναι το ΕΚΑΣ που μειώθηκε στα 35 ευρώ…

Το αστείο στην υπόθεση της σακούλας είναι οτι κάποιοι πιστεύουν οτι τα 4 λεπτά του ευρώ, μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τον καταναλωτή στη χρήση της σακούλας! Δηλαδή, φτάνει ο καταναλωτής στο ταμείο, κάνει λογαριασμό σε ψώνια 49 ευρώ και θα λογαριάσει τα επιπλέον 40 λεπτά του ευρώ για να πάρει δέκα σακούλες!

Αν ο πραγματικός λόγος ήταν η προστασία του περιβάλλοντος θα έπρεπε η χρέωση να είναι πραγματικά αποτρεπτική για τον καταναλωτή και όχι (με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος) να επιβάλλεται ένα ακόμη χαράτσι…


«Φωτιά» θα πάρουν μέχρι την Τρίτη καθαριστήρια, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και λοιποί επαγγελματίες στο χώρο της περιποίησης και της αισθητικής.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνη (την ερχόμενη Τετάρτη Θεού θέλοντος), είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί από επίδοξους πολιτευτές και διαφόρους άλλους μαϊντανούς σε αγώνα εντυπωσιασμού του προέδρου.

Το πρώτο και κύριο μέλημα, θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση μιας φωτογραφίας δίπλα στον ηγέτη. Το δεύτερο η επιτυχία στον διαγωνισμό για το ποιος είναι περισσότερο «Μητσοτακικός» και πόσο στήριξαν δύο χρόνια πριν τον Κυριάκο στην κούρσα της προεδρίας…

Να δω ποιοι θα αποκτήσουν τζάμπα μώλωπες από το στριμωξίδι…


Υπέρ των φτωχών (μαθητών) υποστηρίζει πως είναι η απόφασή του για τις εκδρομές (στο εξωτερικό) το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται λάθος το «υπέρ των φτωχών» ή όντως έτσι είναι στο (κυβερνητικό) dna τους, αλλά δεν είναι υπέρ κανενός η εξίσωση προς τα κάτω.

Υπέρ, είναι η «εξίσωση» προς τα πάνω. Και στο κάτω-κάτω, όταν μια οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει, δεν δυσκολεύεται μόνο για τις εκδρομές του εξωτερικού! Δυσκολεύεται και για τις τριήμερες, τις διήμερες (ακόμη και για τις μονοήμερες) εκδρομές στο εσωτερικό, που ξεκινούν πλέον από την Έκτη Δημοτικού! Τι πρέπει να γίνει δηλαδη;

Με τη λογική του υπουργού, θα πρέπει να καταργηθούν όλα τα μουσικά σχολεία στη χώρα, διότι υπάρχουν μαθητές (μουσικών σχολείων) που στεγάζονται σε λυόμενα και ενδεχομένως να νιώθουν μειονεκτικά έναντι εκείνων που κάνουν μαθήματα σε κανονικά μουσικά σχολεία.

Όμως από έναν υπουργό που ζητά από καθηγητή Πανεπιστημίου να κάνει αυτοκριτική επειδή έπεσε θύμα τραμπούκων, δεν μπορεί καμία χώρα να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις…Μέχρι το μεσημέρι χθες, νόμιζα οτι το πιο αστείο πράγμα που είχα διαβάσει ήταν η δήλωση ανεξαρτητοποίηση υποψήφιας (ούτε καν εκλεγμένης) τοπικής συμβούλου κάποιας κοινότητας… Τελικά, υπάρχουν πιο αστεία πράγματα όπως η επιστολή που έστειλε στο twitter η Χρυσή Αυγή, διαμαρτυρόμενη για την «τάπα» που έφαγε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το καλύτερο, είναι στη τελευταία σειρά όπου απειλεί η Χ.Α. (δλδ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παπάς, Παναγιώταρος και λοιποί), πως αν δεν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός «επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας»!

Πρέπει να δάκρυσαν και τα πληκτρολόγια όταν το διάβασαν στην Twitter.Inc!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ