Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 04-12-2017

Μπορεί να μην βοήθησε ο καιρός το Σάββατο, όμως τίποτε δεν μπόρεσε να χαλάσει τη εναρκτήρια γιορτή που στήθηκε στο Πάρκο των Χρωμάτων, που και φέτος άνοιξε τις πύλες του.


Προς Φώφη και «Κίνημα Αλλαγής»: Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ, όπως και, η μόνη επανάσταση που μπορεί να γίνει στη χώρα μας, είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα! Πράγμα δύσκολο αν σε ολόκληρο γύρο, έχεις μόλις μια νίκη εκτός έδρας…


Ολύμπια Εν Δίων! Ο θεσμός γιγαντώνεται και μάλιστα με τη στήριξη και ουσιαστική υποστήριξη της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.
Τα Ολύμπια Εν Δίω, απόκτησαν στέγη, στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας, μετά από απόφαση της κ. Μαυρίδου…
Ο θεσμός που η ψυχή του είναι οι μαθητικές δημιουργίες, μέρα με τη μέρα «πατάει» καλύτερα τιμώντας την προσπάθεια που καταβάλλει και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Καζταρίδης για την περαιτέρω μετεξέλιξη του.


Αποκαρδιωτική ήταν η συμμετοχή των δικηγόρων της Κατερίνης, στο β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου τους.
Η μειωμένη συμμετοχή (σε σχέση με τον πρώτο γύρο) ήταν αναμενόμενη, αλλά όχι και μέχρις αυτού του σημείου. Όπως και να έχει, η νέα κεφαλή του Συλλόγου, θα πρέπει να επικεντρώσει στην επαναδραστηριοποίηση των μελών του…


Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες η χθεσινή και αντί μηνυμάτων επιλέγω να δημοσιεύσω την σχετική φωτογραφία, καθότι στα πολλά λόγια ενδεχομένως να περιλαμβάνονται και κάποια που δεν αληθεύουν.
Κυριακή μεσημέρι, άδεια η πόλη και μετρήστε πόσα οχήματα καταλαμβάνουν «χώρο» πεζών και «ζωτικό χώρο» ΑΜΕΑ.
Θα μου πείτε, τα έγραψα και πέρυσι, τα έγραψα πρόπερσι, τα έγραψα και φέτος… ε λοιπόν, θα τα γράψω και την επόμενη χρονιά και για όσο θα συνεχίζουμε να είμαστε απολίτιστοι. Και να φανταστεί κανείς, οτι απέναντι ακριβώς υπάρχει υπαίθριος δημοτικός χώρος στάθμευσης με χαμηλό (για να λέμε την αλήθεια) τίμημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ