Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (04-09-2017

Όσοι νομίζετε οτι πρόκειται για φώτο φθινοπωρινής σύναξης Καραμανλικών, απατάσθε! Το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου την αγαπημένη του.
Πρόεδρε σου ευχόμαστε τα καλύτερα, τα οποία σίγουρα είναι μπροστά σου. Να ζήσετε!


Πω πω! Καλά που οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα ανεύθυνοι! Φαντάζεστε τι πρόβλημα θα προκαλούσαν στην κυβέρνηση αν ήταν τίποτις εκβιαστές; Για 11 (όλο κι όλο) «κωλοανεμογεννήτριες» θα κινδύνευε η Ελλάς! Ο Θεός μας φύλαξε!
(Κάποια άλλη στιγμή, θα σας πω για έναν άλλον «εκβιαστή» Πιεριέα βουλευτή, που με το «έτσι θέλω» του, η Κατερίνη έλυσε δια παντός το πρόβλημα υδροδότησής της…
Αλλά με το «παλιό» ευτυχώς ξεμπερδέψαμε!)


Την Παρασκευή το πρωί, η αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος Κατερίνης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση που θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα.
Μετά από πάρα πολύ καιρό, είδαμε ένα καλό κλίμα ανάμεσα στους τρεις σημαντικούς θεσμούς του νομού μας, το οποίον σημαίνει, οτι οι πιθανότητες επιτυχίας (και) μελλοντικών εγχειρημάτων αυξάνονται θεαματικά.
Όσο για την έκθεση αυτή καθ’ αυτή πιθανότατα να ξεπεράσει τη συμμετοχή επαγγελματιών περασμένων ετών (όλα αυτό δείχνουν) και αυτό οφείλεται (σύμφωνα με τον κ. Χατζηχριστοδούλου) και στη γεναία οικονομική συνεισφορά Περιφέρειας και Δήμου, που βοήθησε στο να παραμείνει χαμηλή η τιμή ενοικίασης των περιπτέρων.


Ανάμεσα στα πολλά «γαλλικά» που ακούστηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ακούστηκαν και «πικρές αλήθειες» οι οποίες περιέγραφαν όλη την ταλαιπωρία των κατοίκων της Νέας Τραπεζούντας.
«Όταν εμείς δεν είχαμε νερό για πολλές μέρες, ερχόμασταν στην Κατερίνη και βλέπαμε ακόμη και τα συντριβάνια να ξεχειλίζουν…»


Προς αντιπολίτευση του Δήμου Κατερίνης: Την άλλη φορά να μετρηθείτε… μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικότερη η αποχώρηση!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ