Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! (03-10-2017)

Το Ίδρυμα Πολιτισμού «ΥΔΡΙΑ» του Τάσου Αρβανιτάκη – Φάλκου και της Τιτίκας Αρβανιτάκη υποδέχεται τη νέα πολιτιστική σεζόν 2017 – 2018 και μας προσκαλεί στην ατομική έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Καρακατσάνη, κόρης του αείμνηστου ηθοποιού μας Θύμιου Καρακατσάνη, από χθες 2 Οκτωβρίου 2017 και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Δευτέρα έως Σάββατο 11.00 – 15.00 και Τρίτη & Πέμπτη 18.00 – 21.00, στην οδό Παπαμάρκου 28, Πλατεία Άθωνος, στη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί προσέλθετε.


Grand εγκαίνια έγιναν το Σάββατο το βράδυ, στην 8η ΕΒΕΠ. Εξέχουσες προσωπικότητες, εύστοχες εν γένει ομιλίες, πολύς κόσμος, καλός καιρός. Δύο βάθρα για τους ομιλητές, ένα ισόγειο, ένα στο πρώτο όροφο. Χιονίδης και Κουκοδήμος προτίμησαν το πρώτο, Χατζηχριστοδούλου και οι υπόλοιποι το δεύτερο. Εύγλωτη η παρουσιάστρια λίγα τα σαρδάμ, με πιο κραυγαλέο αυτό της προσφώνησης του εκπροσώπου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Καλείται στο βήμα ο εκπρόσωπος του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη». «Κυριάκου», έσπευσε να διορθώσει ο λαβών το λόγο βουλευτής. Στη περίοδο 1985-1993 μας γύρισε η φίλτατη Ματούλα και αναμνήσεις παλιές ξύπνησε, έστω και άθελά της.


Πριν από 15 μέρες περίπου, στο Θέατρο πάρκου, στην Κατερίνη, ο Δήμος Κατερίνης διοργάνωσε ωραία μουσική βραδυά. Επί σκηνής βρέθηκαν οι Γιάννης Ζαζόπουλος, Θάνος Καραθάνος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φώτης Σφήκας και εκλεκτοί μουσικοί τους, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Γιαννακάκη. Εγώ δεν μπόρεσα να προσέλθω εκείνη τη βραδυά και ενημέρωθηκα για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας από τα δελτία τύπου. Από πουθενά δεν πρόεκυπτε και ως εκ τούτου δεν είχα καταλάβει ότι την παράσταση παρουσίασε ο Θανάσης Μπίντας. Έστω και καθυστερημένα, σπεύδω εγώ να συμπληρώσω τα αληθή κατά τα άλλα δημοσιεύματα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ