Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 03-08-2018

 

Στο πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την προώθηση του τουριστικού της  προϊόντος, εντάσσεται η επίσκεψη στην Πιερία, ομάδας φοιτητών, καθηγητών και επαγγελματιών της δημοσιογραφίας από 15 χώρες.

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη, προγραμματίστηκε και υλοποιήθηκε η επίσκεψη της αποστολής στην Πιερία, με τα περίπου πενήντα μέλη της να δηλώνουν ενθουσιασμένα από το μαγευτικό φυσικό τοπίο, τις παραλίες και τη ζεστή υποδοχή των Πιεριέων.


Συνεχίζονται τα ωραία πράγματα από το Φεστιβάλ Ολύμπου, αλλά εγώ θα σταθώ σε αυτά που… έγιναν. Πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την εξαιρετικοί συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Ιδιαίτεροι καλλιτέχνες με… ιδιαίτερο κοινό (σακίδιο, βερμούδα και κουλτούρα να φύγουμε…) που είχαν τον… «ασυμάζευτο» κάποι εξ’ αυτών, όπως μου σχολίασαν.

Για να καταλήξουν στο εξής συμπέρασμα (με το οποίο μάλλον συμφωνώ) πως όλοι οι χώροι, δεν είναι ούτε για όλους τους καλλιτέχνες, ούτε για κάθε είδους κοινό…

Και του χρόνου!


Αν στην ΝΟΔΕ Πιερίας ψάχνουν φωτογραφία του Νίκου του Μακρίδη για να κρεμάσουν δίπλα στα κάδρα των προέδρων (ικανούς τους έχω ακόμη και για αυτό), τους προτείνω να κρεμάσουν την συγκεκριμένη με τον Πάνο τον Καμμένο… εξάλλου, η φράση του προέδρου της ΝΟΔΕ «για λόγους δικούς του απουσίαζε όμως πιστεύω ότι η επαναφορά του στο κόμμα θα προφέρει δυναμική», ταιριάζει «γάντι» και για την στιγμή που η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα υποδεχθεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ…


Πρώτη είδηση έπαιζε χθες, η κατεδάφιση μαντρότοιχου στη Χαλκιδική που έκοβε την πρόσβαση στην παραλία… Είμαστε χώρα τραγική και αδιόρθωτη. Πρώτη είδηση (με τις ευλογίες κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών αρχών) για μια απόφαση κατεδάφισης που είχε βγει εδώ και χρόνια και που αν δεν γινόταν το κακό στην Αττική, ο μαντρότοιχος δεν θα έπεφτε ούτε την επόμενη δεκαετία!


Και κάπου εδώ, θα πρέπει να σας αποχαιρετίσουμε, καθότι ήρθε η ευλογημένη στιγμή για τις θερινές διακοπές…

Όσοι νομίζετε ότι θα σας απαλλάξουμε από την παρουσία μας, είστε γελασμένοι! Σας προειδοποιούμε ότι θα επιστρέψουμε (19 Αυγούστου) ανανεωμένοι, με περισσότερες «προσλαμβάνουσες» από άλλους «πλανήτες» και τότε δεν σας σώζει τίποτα!

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους

Εις το επανιδείν…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ